Naďa Urbánková bojuje o život. Skončila v nemocnici s covidom

Speváčka a herečka Naďa Urbánková (83) skončila vo vážnom stave v nemocnici. Informoval o tom portál iDnes s odvolaním sa na správy od jej dcéry na sociálnej sieti.

26.01.2023 18:10
157899447 Foto:
Speváčka a herečka Naďa Urbánková na zábere z roku 2003.
debata (2)

„Ak máte v tejto neľahkej dobe kúsok modlitby nazvyš,, prosím, venujte ju dnes mojej mamičke. je v nemocnici a nie je jej vôbec dobre,“ cituje iDnes dcéru Nade Urbánkovej Janu Fabiánovú.

Dcéra prosí fanúšikov, aby mame nevolali, nemôže ísť k telefónu. „Ak jej chcete niečo odkázať, pokojne píšte sem pod post. Vytlačím to pre ňu a nechám odovzdať. Bohužiaľ, ani ja ku nej momentálne nemôžem. Ďakujeme vám za súcit a pochopenie,“ dodala Jana Fabiánová, na sociálnej sieti Facebook ako Yanna Fabian. Okrem spevu a herectva sa venuje textárstvu, tancu a módnemu návrhárstvu, uvádza iDnes.

Ako pripomína český portál, naďa Urbánková v minulosti bojovala s rakovinou prsníka a ročná liečba pre ňu znamenala oddstránenie prsníkov, osem chemoterapií a dvadsaťosem ožaarování. V roku 2010 s nadsázkou povedala, že prsia vo svojom veku už nepotrebuje.

Naďa Urbánková Čítajte viac Naďa Urbánková prišla o prsia, ale nad rakovinou zvíťazila
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Naďa Urbánková