Amber Heard síce súd s Deppom prehrala, jeho právnici však majú návrh

Pravda, kul | 08.06.2022 16:04
Depp Heard Lawsuit Foto: ,
Herec Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo Fairfaxe.
Ubehol už takmer týždeň odkedy Johnny Depp vyhral súd s bývalou manželkou Amber Heardovou. Obvinila ho z domáceho násilia a on svoju exmanželku žaloval za ohováranie. Napokon súd rozhodol, že Depp partnerku nikdy nebil, no čiastočne vyhrala aj Amber.

Najnovšie sa právnici Johnnyho Deppa vyjadrili, že herec môže Amber Heard uchrániť pred odškodnením vo výške 8 miliónov dolárov, ak sa ona vzdá práva na odvolanie voči rozsudku. Informujú o tom noviny Independent.

Depp žaloval Heardovú o 50 miliónov dolárov za to, že naznačovala, že ju zneužíval v roku 2018 v rozhovore pre Washington Post. Hoci ho vtedy nemenovala, tvrdí, že jej obvinenia ovplyvnili jeho schopnosť pracovať.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Súd rozhodol: Johnny Depp exmanželku nebil

Porota rozhodla, že Heardová očiernila Deppa vo všetkých troch bodoch obžaloby a priznala mu 10 miliónov dolárov ako náhradu škody a 5 miliónov dolárov ako represívnu náhradu. Depp má exmanželke uhradiť dva milióny, lebo jeho právnik Heardovej vyjadrenia označil za hoax a zneužívanie.

Jeho právnici poskytli prvé informácie v stredu. Na otázku či by Depp zrušil požiadavku na náhradu škody povedali, že v prípade nikdy nešlo o peniaze.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ