Víkend v Jaslovských Bohuniciach bude patriť oslave country. Príde aj legendárny Čechomor

Obľúbené rodinné podujatie Countryfest Bohunice sa tento rok bude konať v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach počas víkendu 21. – 23. júla. Návštevníci sa počas troch letných dní môžu tešiť na známu rockovú skupinu Čechomor, trnavskú skupinu Bystrík banda či vystúpenie speváčky Jany Kirschner

21.07.2023 14:00
Čechomor Foto:
Skupina Čechomor.
debata

Trojdňová oslava hudobného žánru country prináša do Jaslovských Bohuníc okrem kvalitných hudobných vystúpení aj sprievodné akcie pre celú rodinu, čo robí z festivalu jedinečnú akciu. V okolí amfiteátra budú rozložené stánky s produktami lokálnych výrobcov z okolia Trnavy.

„Od začiatku razíme cestu rodinného festivalu, a preto k nám prichádza aj množstvo detí. Pripravili sme im súťaže, indiánsky tábor, člnkovanie na rybníku, jazdu na koni i lanovú dráhu. V gastrozóne si pochutnáte okrem klasických festivalových jedál aj na palacinkách či remeselných drinkoch,“ hovorí Roman Áč za organizátora obec Jaslovské Bohunice.

O hudobný program slávnosti Countryfestu Bohunice sa postará viacero známych kapiel zo Slovenska i susednej Českej republiky. Do Jaslovských Bohuníc zavíta aj holandské zoskupenie Music Road Pilots.

„Na festivale vystúpi 16 účinkujúcich a jeden tanečný súbor. Najväčšími hviezdami sú určite kapela Čechomor, Jana Kirschner a Bystrík banda. Sme však veľmi radi, že pozvánku prijali aj Holanďania z Music Road Pilots, pretože tí patria medzi špičku vo svojom žánri,“ približuje Roman Áč.

Večerný program doplnia aj írske tance so sprievodom živej kapely a spevácke vystúpenie Ninky Piňkovej.

Organizátori podujatia sľubujú návštevníkom aj bezproblémové riešenie logistiky. Areál pred amfiteátrom je vybavený veľkým parkoviskom. „Budeme to počas celého trvania festivalu koordinovať. Očakávame veľa fanúšikov v kempingu a taktiež je k dispozícii aj ubytovacie zariadenie v neďalekom internáte,“ dodáva Roman Áč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #hudba #Čechomor #Countryfest Bohunice