John Boyega je zvedavý, ako diváci príjmu siedme Hviezdne vojny

Anglický herec si novinku plánuje pozrieť s rôznymi typmi publika.

30.11.2015 05:00
42 podval Star wars 2x Foto:
Film Star Wars - ako ho rijmú fanúšikovia?
debata

Anglický herec John Boyega je zvedavý, ako diváci a diváčky príjmu očakávanú siedmu epizódu sci-fi ságy Hviezdne vojny. Ako 23-ročný predstaviteľ Finna povedal, že nevie odhadnúť, či sa bude film fanúšikom a fanúšičkám páčiť. “Podľa toho, čo som videl, a podľa mojich skúseností z nakrúcania, neviem,” odpovedal na otázku, či snímka splní očakávania. “Rozprával som sa o tom s režisérom J. J. Abramsom a pýtal som sa, ako ľudia budú reagovať na tento film. Určite bude nejaká reakcia,” doplnil.

Ako tiež rodák z londýnskeho Peckhamu povedal, snímku si plánuje pozrieť niekoľkokrát s rôznymi typmi publika, aby spoznal názor všetkých.

Očakávaná siedma epizóda vesmírnej ságy ponesie podtitul Sila sa prebúdza. Do slovenských kín sa dostane 17. decembra. Príbeh novinky by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI – Návrat Jediov (1983). V snímke sa okrem spomínaného Boyegu predstavia aj Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Peter Mayhew, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Star Wars