Čo prinesie nový ročník Let's Dance? Pozrite si kompletný zoznam súťažiacich

Mená moderátorov, členov poroty aj súťažiacich 9. série obľúbenej tanečnej šou Let's Dance sú známe. Prvá epizóda bude mať premiéru v nedeľu 3. marca o 20.30 na Markíze.

12.02.2024 06:00
Lets Dance logo Foto:
Logo Let's Dance.
debata

Slávnostnými galavečermi vás opäť bude sprevádzať moderátorská dvojica Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. "Na Let's Dance sa veľmi teším, pretože sa opäť stretnem a budem pracovať s ľuďmi, ktorí mi prirástli k srdcu. Zoznámila som sa už aj s účinkujúcimi, zdá sa, že sme sa zišli aj teraz skvelá partia a diváci sa majú na čo tešiť. Som zvedavá, čo všetko si tvorcovia pripravili v rámci šou, niekedy je totiž program aj pre nás do poslednej chvíle obalený rúškom tajomstva,“ povedala Hlaváčková.

Rovnako nadšený je aj Viktor Vincze. "Ďakujem Markíze a Pepemu Majeskému, že mi už tretíkrát dali príležitosť byť pri najväčšom televíznom projekte roka. Teším sa na Lucku, teším sa na nové páry, teším sa na kolegu zo spravodajstva a na jeho vlasy. Tribulovská ofina sa ani cez čaču určite nepohne.”

Moderátorka Adela Vinczeová sa vracia do poroty... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová Moderátorka Adela Vinczeová sa vracia do poroty Let's Dance.

Do poroty už tradične zasadne Tatiana Drexler, ktorá sa na nový ročník Let's Dance veľmi teší. "Som presvedčená, že aj tento rok nám prinesie nielen krásne tance, ale hlavne veľa zábavy, emócií a veľa nezabudnuteľných momentov,“ uviedla.

Doplní ju Ján Ďurovčík a Adela Vinczeová. "Čaká nás opäť zaujímavý ročník. Zostava účinkujúcich je naozaj pestrá a myslím si, že sa máme na čo tešiť. Sám som zvedavý, ako to našim osobnostiam pôjde,“ hovorí Ďurovčík.

"Na ďalší ročník sa teším ako na tradičných pár týždňov dobrej energie, ktorá pôjde z obrazovky. Lebo ju zažívame priamo na mieste. Verím, že sa to ako vždy na ľudí prenesie a trochu ich celý zážitok povznesie a zjemní. Všetci to aktuálne potrebujeme,“ dodáva Adela Vinczeová.

Jakub Jablonský.
Michaela Kocianová.
+8Anna Jakab Rakovská.

Tohtoroční súťažiaci

Petra Dubayová, herečka

Som veľmi šťastná, že budem môcť byť súčasťou tejto veľkolepej šou. Teším sa, lebo som vždy v kútiku duše dúfala, že sa naučím tancovať, a teraz budem mať úžasnú príležitosť si to splniť. Budem robiť, čo je v mojich silách.

Petra Dubayová. Foto: Markíza
Dubayova Petra Dubayová.

Ján Ďurica, bývalý futbalista

Teší ma, že budem súčasťou tejto výnimočnej šou. Je to pre mňa nová výzva. Verím, že sa nielen naučím tancovať, ale že sa pri tom aj zabavím. Idem radšej už trénovať, aby sa mi počas tanca nezamotali nohy do vianočky. Uvidíme sa na tanečnom parkete.

Ján Ďurica. Foto: Markíza
Jan Durica Ján Ďurica.

Tina, speváčka

Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou takej peknej šou. Takisto sa teším na svojho tanečného partnera a celý výrobný štáb, od režiséra po vizážistov či kostymérov, pretože mnohých z nich už dekády stretávam v zákulisí rôznych eventov, a tentokrát nám to všetkým vyjde pod jednou strechou. Môže sa zdať, že viem tancovať a je pravda, že cítim rytmus, ale waltz nie je hiphop. A tak ma čaká naozaj veľa práce, azda sa mi podarí včas aktivovať pohybovú pamäť. Verím, že nás účinkujúcich, ako aj divákov čaká vydarená séria.

Speváčka Tina. Foto: Markíza
Tina Speváčka Tina.

Anna Jakab Rakovská, herečka

Pre mňa je tanec na dobrú hudbu okamžitou dávkou endorfínov, ľahkosti bytia a radosti zo života. Teším sa, že túto energiu budem môcť zdieľať aj s divákmi. Spoločenské tance ma priťahovali vždy a nesmierne sa teším, že mám konečne príležitosť venovať sa im. A rovno v takejto gracióznej šou! Pozdravujem spolutanečníkov a uvidíme sa v marci!

Anna Jakab Rakovská. Foto: Markíza
Anna Jakab Rakovská Anna Jakab Rakovská.

Michaela Kocianová, modelka

Mám veľký rešpekt, ale veľmi sa teším. Beriem to ako obrovskú výzvu, ktorá príde raz za život. Všetky venčeky som zmeškala, pretože som pracovala už v mladosti, tak sa veľmi teším, že sa budem môcť naučiť krásne tancovať práve tu.

Michaela Kocianová. Foto: Markíza
Michaela Kocianova Michaela Kocianová.

Hana Gregorová, herečka

Teším sa na šou Let's Dance. V tomto veku si myslím, že tam budem jediná stará raketa. (smiech) Dúfam, že zvládnem aspoň prvé tance a že môjho tanečného partnera to fyzicky nezničí. Ale verím, že to bude príjemné a pekné.

Hana Gregorová. Foto: Markíza
Gregorova Hana Gregorová.

Ján Tribula, redaktor

Rád si dávam výzvy, posúvam hranice a učím sa. Pre mňa je Let's Dance krásna noblesná šou, ktorá kultivuje aj spoločnosť. Teším sa na nové priateľstvá, zážitky a chcem prekvapiť sám seba. Veľa mojich kamarátov, ktorí v Let's Dance boli, hovorí, že to bolo najväčšie dobrodružstvo ich života a zážitok na celý život. Tak uvidíme.

Ján Tribula. Foto: Markíza
Tribula Ján Tribula.

Martin Novák, šéfkuchár

Už pri premiére minuloročnej série Let’s Dance sa ma medzi rečou opýtali, či by som nechcel ísť tancovať. Odpovedal som, že jasné, v pohode. A po roku mi zavolali a oznámili, že idem tancovať. Takže to predtým mysleli vážne. (smiech) Ja som tú výzvu prijal a idem do toho. Teším sa na všetkých kolegov aj divákov.

Martin Novák. Foto: Markíza
Martin Novák. Martin Novák.

Juraj Loj, herec

V zásade nič neočakávam, snažím sa mať takéto nastavenie vo všetkom, aby som potom nebol sklamaný. Ale verím, že sa naučím, alebo skôr pripomeniem základy štandardného a latinského tanca, pretože naposledy som mal možnosť skúsiť si tento šport na škole, čo bolo pred dvadsiatimi rokmi.

Juraj Loj. Foto: Markíza
Loj Juraj Loj.

Jakub Jablonsky, herec

Mám veľkú radosť z nastávajúceho účinkovania v šou Let's Dance, pretože tanec zbožňujem a fascinuje ma, a toto je jedinečná príležitosť, ako sa ho naučiť s absolútnymi profesionálmi a profesionálkami, a tancom tešiť nie len seba, ale aj divákov.

Jakub Jablonský. Foto: Markíza
Jablonsky Jakub Jablonský.

Juraj Bača, herec a moderátor

Podľa mňa tanec máme všetci v nejakej podobe v sebe. Aj keď teda ja ho mám asi veľmi hlboko skrytý, lebo som sa mu nikdy nevenoval ani som nikdy v živote netancoval. (smiech) Vôbec neviem, ako moje telo zareaguje, či sa tie boky rozhýbu, či si budem vedieť zapamätať choreografiu. Jedna vec sú texty a schopnosť cítiť rytmus ako muzikant, keďže mám aj kapelu, ale druhá vec je koordinácia tela a dokázať to pretaviť aj na tanečný parket tak, aby to neboli len kroky, ale aby to malo aj výraz a emóciu, akú tanec má mať. Teším sa, ale pristupujem k tomu s obrovským rešpektom.

Juraj Bača. Foto: Markíza
Juraj Baca Juraj Bača.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Televízia #Let´s Dance