Tricky vystúpi na budúci rok vo Viedni aj Prahe

Britský hudobník Tricky vystúpi 31. januára v Prahe. Štyridsaťšesťročný interpret predstaví v Lucerna Music Bare aj tohtoročný album Adrian Thaws, na ktorom spolupracovali Francesca Belmonte, Nneka, Mykki Blanco, Oh Land či Blue Daisy. Predpredaj vstupeniek na podujatie sa začne 26. novembra.

24.11.2014 16:00
Tricky Foto:
Tricky vystúpi v Prahe aj vo Viedni.
debata

Viac informácií o vstupenkách je dostupných na webstránke www.musicbar.cz. Muzikant okrem toho poteší fanúšikov a fanúšičky aj 1. februára vo Viedni, kde bude koncertovať v priestoroch WUK.

Tricky, vlastným menom Adrian Nicholas Matthews Thaws, bol členom už nefungujúcej formácie The Wild Bunch, z ktorej v druhej polovici 80. rokov minulého storočia vznikli Massive Attack. Ako sólista debutoval v roku 1995 nahrávkou Maxinquaye, z ktorej pochádzajú single ako Overcome, Black Steel či Pumpkin. Štúdiovku nominovali na Mercury Prize a britský týždenník New Musical Express (NME) ju vyhlásil za Album roka. Na konte má aj nahrávky ako Blowback (2001), Vulnerable (2003), Knowle West Boy (2008) či False Idols (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #koncert #Viedeň #Tricky