Šoumen Robbie Williams je pripravený na Slovensko

Prvý koncert Robbieho Williamsa na Slovensku zažije bratislavská Slovnaft Arena už v sobotu 18. apríla. Britský spevák priletí v popoludňajších hodinách svojím súkromným lietadlom v sprievode 120-členného tímu. Jeho aktuálne turné Let Me Entertain You Tour je symbolickou oslavou dvadsaťročnej sólovej hudobnej kariéry a fanúšikovia sa môžu tešiť na jeho najväčšie hity a veľkú šou.

18.04.2015 11:50
40 Robbie Williams 2x Foto:
Robbie Williams sa dnes predstaví po prvýkrát na Slovensku.
debata

Hviezdne požiadavky

Ubytovanie v najluxusnejšom apartmáne bratislavského hotela, na terase umelé jazierko s lotosovými kvetmi, súkromné fitnes centrum v blízkosti hotela a plocha s umelým trávnikom, kde by si mohol zahrať futbal, boli medzi požiadavkami Robbieho Williamsa, ktoré dostala usporiadateľská agentúra bratislavského koncertu. „Robbie je prívetivý a bezprostredný muž bez extrémnych nárokov,“ uvádzajú na adresu speváka organizátori, ku ktorým sa v týchto dňoch dostala ešte jedna špeciálna žiadosť od spevákovho manažmentu. „Najnovšia požiadavka pribudla ohľadom šatne – spevák v nej chce mať stroj na cvičenie. Z letiska Robbieho privezie luxusná limuzína v sprievode ďalších dvoch áut,“ vraví Lucia Šuková z agentúry Vivien promotion.

Aký bude presný program Robbieho Williamsa na Slovensku, zatiaľ nie je známe. Ešte pred koncertom by sa mala konať krátka zvuková skúška a ďalší program závisí od rozhodnutia samotného speváka, ktorý do Bratislavy pricestuje z poľského Krakova a ďalší koncert má naplánovaný až o niekoľko dní v rakúskom Linzi. „Podobne, ako keď tu koncertovala Beyoncé, máme aj pre Robbieho Williamsa pripravený luxusný apartmán, no je možné, že sa napokon rozhodne letieť preč hneď v noci. Všetko je však možné, keďže sme od Robbieho manažmentu dostali otázku, kde v Bratislave je možné sa po koncerte zabaviť…,“ prezradila Šuková, ktorá potvrdila, že si spevák vyžiadal aj sprievodcu po meste a tlmočníka.

Koncert v rukách publika

Bratislavský koncert je jednou zastávkou na koncertnej šnúre po 28 európskych a 5 ázijských mestách. Turné Let Me Entertain You Tour odštartovalo v španielskom Madride koncom marca, kde zaznamenal Williams veľký úspech. Svoju zásluhu na ňom mal zaiste aj overený repertoár. „Určite to bude veľká šou, ktorá zaujme nielen hudobne, ale aj vizuálne. Setlist z madridského koncertu napovedá, že zaznejú chronicky známe hity,“ povedala Lucia Šuková. V rekapitulácii svojej kariéry ponúkne Robbie Williams hity ako Feel, Rock DJ, Tripping, ale aj Kids či Supreme. Počas predchádzajúcich koncertov dokonca zablúdil aj do repertoáru iných interpretov ako U2, R. Kelly či skupiny Queen.

Svojské kostýmy a hudobná šou poznačená spevákovým zmyslom pre humor sa dajú očakávať aj od sobotného koncertu. Napokon Robbie Williams je známy tým, že jeho živé vystúpenia sú pre publikum nezabudnuteľným zážitkom. Ako bude jeho prvý koncert na Slovensku vyzerať, však závisí aj od publika. „Uvidíme, ako dlho bude Robbieho koncert trvať, veľa závisí aj od ohlasu z publika a my veríme, že slovenskí fanúšikovia opäť vytvoria skvelú atmosféru. Môžem prezradiť, že dosiaľ každý zahraničný umelec, ktorý u nás vystúpil, chválil srdečnosť a odovzdanosť slovenských fanúšikov,“ dodala za organizátorov Šuková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Robbie Williams #Let Me Entertain You Tour #Slovnaf Arena