Slovenská speváčka prekonala svoj doteraz najväčší strach a bláznivým zoskokom z lietadla pozýva na svoje prvé turné

Slovenská speváčka, skladateľka, textárka a muzikantka Jana Krištof Lehotská vydala dva štúdiové albumy, "Sny a Dotyky slov" a z pripravovaného tretieho albumu zverejnila zatiaľ dva single "Šťastena a Verím". V roku 2023 absolvovala ako predkapela slovenské open air tour s legendou česko-slovenskej hudobnej scény, pani Marii Rottrovou.

30.01.2024 05:00
debata (3)

Ak sa aj vám podarí zachytiť niečo pútavé, čo by mohlo zaujať čitateľov a divákov, neváhajte a pošlite nám svoje zábery. Najlepšie cez aplikáciu mReportér, ktorú si jednoducho a zdarma môžete stiahnuť do svojho mobilu.

Zoskok z lietadla - speváčka Jana Krištof Lehotská
Video
Zdroj: mReportér: Peter Dechet

I napriek tomu speváčka Jana otvorene priznáva, že je stále novou a pre väčšinu Slovenska nepoznanou interpretkou. Preto sa rozhodla vyraziť na svoje prvé slovenské turné a vytvoriť netradičnú pozvánku: zoskokom z lietadla z trojkilometro­vej výšky.

Speváčka aj napriek strachu chcela inšpirovať ľudí, aby aj oni prekonali strach, obavy a nedôveru z nepoznaného. Rovnako tak pozvala aj na svoj koncert s názvom „Zoznámme sa tour“.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Vysoké Tatry, Poprad, nebo, úkaz, mReportér Čítajte viac Zaujímavý úkaz na nebi, ktorý sa podarilo zachytiť nad Vysokými Tatrami
3 debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #Nová slovenská hudba #mREPORTÉR