Katka Koščová odohrá na záver roka 20 vianočných koncertov v 20 mestách

S príchodom adventu Katka Koščová už tradične vyráža na koncertné turné s vianočným repertoárom. Obľúbená slovenská speváčka a skladateľka ku koncu roka vystúpi vo vyše 20 mestách. Zaspieva originálne spracované vianočné koledy na pekných miestach, v kostoloch, na námestiach aj na hradoch.

29.11.2023 08:00
Koscova Foto:
Katka Koščová vystúpi s vianočným programom v 20 slovenských mestách.
debata

Už niekoľko rokov vyzerá decembrový program Katky Koščovej rovnako. Je plný koncertovania, cestovania a šírenia vianočnej nálady prostredníctvom hudby. Aj tento rok si Katka Koščová prichystala vianočný koncertný program, s ktorým precestuje takmer celé Slovensko od Bratislavy až po Košice.

Koleda Vstávajte Pastieri v podaní Katky Koščovej.

Práve v dvoch najväčších slovenských mestách, 11.12. vo Veľkom evanjelickom kostole v Bratislave a 12.12. v Dome umenia v Košiciach, sú naplánované špeciálne koncerty so sláčikovým kvartetom a speváckym zborom.

mila medvedovska Čítajte viac Mila Medvedovska pokrstila spoločný album s Danielom Špinerom. Myslela si, že už nikdy nebude spievať

Na každej koncertnej zastávke odznejú tradičné slovenské koledy aj zopár zahraničných vianočných hitov. Základ tvorí spev Katky Koščovej, Veroniky Husovskej a klavír Daniela Špinera. V rôznych obmenách sa pridávajú kontrabas, perkusie, sláčiky a zbory.

Katka Koščová - Daj Boh Šťastia Tejto Zemi

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Katka Koščová