Cnie sa vám za letom? Kapela Mirai vydáva novinku Summer Love

Po dvojročnej prestávke sa ohlasuje skupina Mirai s novým, v poradí štvrtým albumom, ktorý svetlo sveta uzrie už v prvej polovici budúceho roka. Úspešná česká kapela teraz odhaľuje ústredný track pripravovanej štúdiovky s názvom Summer Love. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

14.11.2023 12:00
MIRAI Foto:
Summer Love je singel z pripravovaného albumu skupiny Mirai.
debata

„Je to chillová vec, pri ktorej ma proste baví vibe. Nikam sa neponáhľa, na nič sa nehrá a cítim z nej ľahkosť,“ predstavuje song frontman kapely Mirai Navrátil.

Ako napovedá názov, témou je láska, ktorá z letného romániku prerástla do niečoho vážnejšieho. O réžiu videoklipu sa ako obvykle postaral Ondřej Kudyn, na singli sa obdobne tradične podieľal tiež jeden z najžiadanejších producentov Ondřej Fiedler alias fiedlerski. Videoklip kapela predstavila 10. novembra a presne o týždeň sa teší na prvú zastávku svojho zatiaľ najväčšieho turné v Ostrave.

Katarína Koščová Daniel Špiner Čítajte viac Katka Koščová a Daniel Špiner vydávajú album Krehkosť. Nahrali ho v zrube pod Tatrami

Pozitívne ladený hit s romantickým podtónom vznikal už tradične v spolupráci s Ondřejom Fiedlerom. „Napísali sme ho s fiedlerskim v jeho rodnom Liberci u Paulieho Garanda v štúdiu, keď sme mu nechtiac zrútili pingpongový stôl,“ pokračuje Mirai.

Rádiový refrén piesne Summer Love, ďalšia novinka Dopis, ale aj známe hity ako Volám alebo Vedle tebe usínám zaznejú naživo na blížiacom sa Arena Tour po českých hokejových halách, ktoré odštartuje koncertom v Ostrave už 17. novembra. Obľúbená štvorica sľubuje nezabudnuteľný zážitok a veľkolepú šou, ktorá v českom prostredí nemá konkurenciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mirai