glosa Devínski recidivisti

V septembri som v Pravde uverejnil článok pod názvom Rozhlas – prúdová relácia a či holubník, v ktorom som kritizoval nedodržiavanie časovej štruktúry v prúdovej relácii Rádia Devín Ranné ladenie.

22.04.2014 16:27
debata

Na verejnú kritiku sa reaguje rôzne. Protiútokom, mlčaním, negovaním. Redakcia devínskeho Ranného ladenia reagovala činom – hneď po uverejnení článku začala časovú štruktúru dodržiavať. Zrazu to teda šlo. Vydržalo to však iba mesiac – od októbra 2013 sa všetko zošuchlo do starých koľají.

A hoci od Nového roku sa skladba Ranného ladenia obmenila a v jej rámci aj programový bod Esej trochu pozmenil podobu, takže raz sa to volá Esej/Recenzia, inokedy Odinakiaľ alebo ešte inak, a aj časovo sa presunul na 8.15, nezmenilo sa jedno – reálny čas vysielania sa od programovaného ďalej odchyľuje až o 12 minút, čo presahuje všetky tolerančné medze, aké si dávajú iné stanice v režime prúdového vysielania.

Búrku to na Devíne iste nerozpúta. Iba si kladiem otázku, prečo to tí moderátori robia? Čo z toho majú? Alebo je to tajný pokus dostať sa do Guinnessovej knihy rekordov?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #rozhlas #Ranné ladenie #Rádio Devín