Panelák prekvapí aj tehotenstvom, Ordinácia zase potomkami

Obyvatelia i tvorcovia Paneláka majú dôvod na oslavu. Najúspešnejší denný seriál televízie JOJ vstúpil do novej, už piatej série nadpriemerne. Úvodnú časť si v pondelok pozrelo 434-tisíc divákov, teda vyše 30 percent zo všetkých ľudí pri obrazovkách.

03.02.2010 07:00
Zdena Studenková Foto:
Herečka Zdena Studenková si zahrá svokru jedného z hrdinov v seriáli Panelák. Podľa jej výrazu tváre na fotografii (herečka stojí druhá zľava) to asi nebude veľmi príjemná dáma.
debata

JOJ-ku pozerá v priemere niečo vyše 20 percent divákov, takže Panelák je nad jej hodnotami sledovanosti mimoriadne vysoko.
„S novou sériou chceme seriál oživiť, a tak okrem novej zvučky, nových priestorov sanatória M-Klinik, pribudne aj niekoľko nových postáv,“ vysvetlila Perla Vohráliková, ktorá je PR manažérkou televízie JOJ, ako sa rozhodli tvorcovia Panelák pozmeniť. Prekvapením pre divákov bude aj lesbický vzťah dvoch postáv. „A bude zaujímavé sledovať, ako sa nové postavy zžijú s prostredím, a pravdaže aj medzi nimi vzniknú zápletky,“ dodala.

Navyše scenárista Paneláka Andy Kraus uviedol, že ktorási z herečiek je tehotná. Tomu má prispôsobiť ďalšie časti. „Zrejme to bude veľké prekvapenie pre divákov. Tvorcovia seriálu totiž zatiaľ nechcú prezradiť, o ktorú dámu ide,“ povedala Vohráliková.
Osudy obyvateľov Paneláka sa z tehlovej bytovky a jej baru prenesú aj do nových nemocničných priestorov. A s nimi pribudnú do seriálu, ktorý sa začal vyrábať pred dvoma rokmi, i noví hrdinovia. Budú aj z lekárskeho prostredia, dokonca z pôrodnícko-gynekologického oddelenia.

Práve toto oddelenie dominuje aj v najsledovanejšom seriáli televízie Markíza Ordinácia v ružovej záhrade. Jeho nové diely zo štvrtej série začne televízia vysielať od najbližšieho utorka.

„Bude to Ordinácia, ako si ju diváci obľúbili.,“ potvrdilo PR oddelenie televízie. Pribudnú však humorné momenty, ktoré majú odľahčiť často dramatické situácie z nemocnice.

A diváci Ordinácie sa tiež dočkajú prekvapení. Dokonca pribudnú aj potomkovia – a šokujúco i otcovia a matky.

debata chyba