Olympic znova prichádza na Slovensko

Viac ako 60 rokov pôsobenia a množstvo štúdiových albumov a ocenení má na svedomí česká rocková legenda Olympic. Tento rok si pre slovenských fanúšikov pripravili koncertnú šnúru v siedmich mestách, kde zahrajú tie najobľúbenejšie hity.

13.03.2024 07:00
Olympic TRILOGY 1080 1920 Foto:
Kapela Olympic vystúpi s koncertným turné Trilogy Tour 2024 v siedmich slovenských mestách.
debata

Legendárna Trilógia skupiny Olympic je naspäť na scéne s nezabudnuteľným koncertným turné Trilogy Tour 2024. Veľkolepá show sľubuje dychberúce efekty, vizuálne projekcie a samozrejme tie najlepšie skladby z kultových albumov Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř. Je to jedinečná príležitosť zažiť na vlastnej koži ucelené kúzlo týchto troch zásadných albumov, ktoré spoločne tvoria symfóniu hudobnej histórie.

petr janda gitara Čítajte viac Petr Janda načítal vlastnú autobiografiu Dávno plus a pre poslucháčov pripravil bonus
Kapela Olympic vydala novú skladbu Kartotéka 2024

Olympic TRILOGY Tour 2024 je zrejme posledná možnosť pre všetkých fanúšikov, ktorí chcú počuť, vidieť a zažiť to najlepšie z tejto ikonickej skupiny naživo. Každý koncert bude plný energie, vášne a nostalgie, prinášajúci do života najväčšie hity zo šesťdesiatročnej histórie kapely Olympic, sľubujú organizátori.

Kapela Olympic, mReportér Čítajte viac Legendárna kapela Olympic to rozbalila naplno. 60 rokov oslávila vo veľkom štýle, keď zahrala svoje najväčšie hity

Legendárna kapela vystúpi v Martine, Bratislave, Trnave, Trenčíne, Leviciach, Banskej Bystrici a v Poprade v čase od 9. augusta do 28. septembra, v každom meste iba raz.

olympic Čítajte viac Skupina Olympic budúci rok oslávi 60 rokov svojej existencie

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olympic