David Koller bude koncertovať v Modre

Malý mestský festival s názvom 89-Ty prináša pri príležitosti výročia Nežnej revolúcie diskusie, koncert známeho českého muzikanta Davida Kollera aj premietanie dokumentárneho filmu.

09.11.2021 07:00
David Koller Foto: ,
David Koller zahrá so svojím synom a kapelou v Modre pri príležitosti výročia Nežnej revolúcie.
debata

Festival 89-Ty je po ročnej prestávke späť a okrem dvoch večerných diskusií a premietania dokumentárneho filmu prináša aj koncert Davida Kollera – frontmana skupiny Lucie. David Koller Band odohrá v utorok 16. novembra koncert v Kultúrnom dome v Modre.

Spevák, bubeník a skladateľ legendárnej kapely Lucie sa vracia na Slovensko so svojou kapelou. Skupina Lucie po dlhé roky plnila štadióny od Prahy po Košice. Po úspešnom návrate na veľké pódiá získala tiež ocenenie Anděl za svoj album Evolucie.

David Koller však nie je muzikant, ktorý by si teraz pokojne sadol a užíval slávu. So svojím synom Adamom Kollerom, ktorý hrá na bicie nástroje a ostatnými členmi svojho bandu, sa vracia na Slovensko zahrať všetky svoje hity.

Festival je oslavou slobody, demokracie a humanizmu. Odkaz Novembra 1989 je aj príležitosťou diskutovať aj o súčasných kultúrnych a spoločensko-politických témach. Nadväzujeme na sériu diskusií, rozhovorov, premietaní a divadelných predstavení, ktoré v Modre už 5 rokov organizuje Artforum Pezinok a Kultúrne centrum, v spolupráci s Michalom Kaščákom a agentúrou Pohoda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Modra #David Koller #Lucie #David Koller & The Band