Hudobný festival LOVESTREAM pokračoval druhým dňom. Najočakávanejšou hviezdou bola Dua Lipa

Na bratislavskom Národnom futbalovom štadióne Tehelné Pole pokračoval v sobotu nový hudobný festival LOVESTREAM, na ktorom vystupujú hviezdy svetovej aj slovenskej hudby.

11.06.2022 19:45 , aktualizované: 23:50
DUA LIPA Foto: ,
Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream. Bratislava. 11. jún 2022
debata (3)

V sobotu vystúpil víťaz súťaže Česko-Slovenská SuperStar Adam Pavlovčin, nemecká skladateľka a speváčka Zoe Wees či americká skupina Rare Americans.

Najväčším sobotným ťahákom však boli vystúpenia Zary Larsson a jednej z najsťahovanejších a najhranejších hviezd súčasnosti Dua Lipy.

Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
+19Speváčka Dua Lipa na festivale LOVESTREAM....

Po Zare Larsson divákov roztancoval belgický dídžej Lost Frequencies. Tí zažili počas jeho vystúpenia veľké prekvapenie. Postaral sa oň britský popový spevák Calum Scott, keď sa na vystúpení Lost Frequences objavil o deň skôr. Jeho hlavná šou sa má konať v nedeľu večer.

Britská speváčka Dua Lipa, ktorá je v súčasnosti jedným z najväčších mien popovej hudby, svoje vystúpenie odpálila na záver druhého dňa festivalu.

V piatok si návštevníci užili koncerty slovenských a českých kapiel ako Heľenine oči, Čechomor, Kryštof, Lucie či IMT Smile.

Skupina Kryštof na festivale LOVESTREAM.
Skupina Lucie na festivale LOVESTREAM v...
+29Skupina IMT Smile na festivale LOVESTREAM v...

Posledný deň festivalu si prídu na svoje fanúšikovia rockovej hudby. Legendárna skupina Red Hot Chili Peppers sa na Slovensku predstaví vôbec po prvý raz. Kapela vydala 1. apríla tohto roka album s názvom Unlimited Love. Slovenskí fanúšikovia budú teda medzi prvými, ktorí si vypočujú nové skladby naživo.

Pred skupinou Red Hot Chili Peppers vystúpi mix slovenských aj svetových hudobníkov ako spomínaný Calum Scott, či kapely Rival Sons, Horkýže Slíže, No Name a Iné Kafe.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #festival #hudba #Zara Larsson #Dua Lipa #Lovestream