Súťaž: Vyhrajte vstupy na najväčší divadelný festival Letné shakespearovské slávnosti 2023

Zažite nespútanú energiu hercov hrajúcich priamo pod hviezdnym nebom a užite si dramatické chvíle so svetoznámym Williamom Shakespearom počas festivalu, ktorý tradične každý rok svojim návštevníkom otvára brány na Bratislavskom hrade.

29.06.2023 00:00
debata
odkaz Program Letných shakespearovských slávností... Foto: JAY Production
Letné shakespearovské slávnosti 2022 Program Letných shakespearovských slávností 2022 na Bratislavskom hrade

Festival Letné shakespearovské slávnosti odštartujú svoj program 4. júla 2023 derniérou inscenácie Rómeo a Júlia v réžii Doda Gombára. Počas celého júla a začiatkom augusta sa môžete tešiť na úspešné predstavenia Hamlet, Dvaja páni z Verony, komédia Omylov. Na Bratislavskom hrade v rámci festivalu uvedú aj najtemnejšiu hru autora – MACBETH a magickú komédiu Bouře. My vám ako mediálny partner tohto podujatia prinášame možnosť zúčastniť sa súťaže a vyhrať vstupy na predstavenia.

Celý program Letných shakespearovských slávností aj spolu s možnosťou zakúpiť si vstupenky nájdete tu

Prvé kolo súťaže je venované predstaveniu Rómeo a Júlia

Dá sa s istotou povedať, že Rómeo a Júlia je najväčšou ľúbostnou tragédiou všetkých čias. Nesie v sebe nádej, možnosť harmónie, možnosť odpustenia. To sú tie zásadné východiská, na ktorých režisér inscenáciu postavil. Pozrieť sa nemilosrdne na súčasnú polarizovanú spoločnosť a prostredníctvom čistého citu absurdne zakázanej lásky jej nadstaviť zrkadlo.

Ponorte sa do príbehu zakázanej lásky a získajte lístky pre dve osoby na derniéru predstavenia Rómeo a Júlia, ktoré sa odohrá v piatok 7. júla na nádvorí Bratislavského hradu o 20.30 h.

Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku:

Ako sa volá druhým menom Rómeo?
A: Montek
B: Kapulet
C: Baptista

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6663 v tvare: PRAVDA (medzera) LSS (medzera) správna odpoveď A/B/C (medzera)vaše meno a priezvisko. Súťaž končí v utorok 4. júla o 12.00 h. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rómeo a Júlia #Letné shakespearovské slávnosti #LSS