Cassovia café s Kuriľákom prinesie hudbu pre všetky generácie

RTVS pripravila pre divákov a fanúšikov slovenskej hudby novú reláciu – Cassovia café.

28.05.2019 07:00
Dodo Kuriľák Foto:
Dodo Kuriľák ako moderátor relácie Cassovia café.
debata

Jej moderátor Dodo Kuriľák privíta v televíznej kaviarni zaujímavých hostí z hudobnej scény a kultúrneho života. Diváci sa môžu tešiť na hudbu pre všetky generácie v piatky večer, prvú časť odvysiela Jednotka 31. mája o 20:30.

Cassovia café ponúkne divákom desaťročiami overené hity, ale aj súčasné skladby slovenských interpretov. Stálym hudobným hosťom relácie bude orchester Bratislava Hot Serenaders, s ktorým sa predstaví aj moderátor a spevák Dodo Kuriľák. Ten každý týždeň zaspieva jeden zo slovenských evergreenov. V relácii sa diváci budú môcť tešiť aj na Mariána Čekovského, Adama Ďuricu, Komajotu, Petra Lipu, Beátu Dubasovú, predstaví sa aj Tomáš Buranowski, Katarína Koščová či Lina Mayer. Pred letnou prestávkou RTVS odvysiela 5 častí Cassovia café.

Cassovia café pokračuje v tradícii hudobných večerov košického televíznej štúdia. „Veľmi sa teším, že slovenská populárna hudba dostáva priestor vo vysielaní RTVS, a to hneď v hlavnom vysielacom čase. Verím, že Cassovia café si nájde okruh divákov a že tí, ktorí sa rozhodnú tento hudobný program sledovať, určite nebudú sklamaní,“ uviedol Jozef Puchala, riaditeľ Štúdia RTVS Košice.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cassovia café