Iron Man je mŕtvy, nech žije doktor Dolittle!

Herec Robert Downey Jr. nezaháľa! Len nedávno dostala bodku jeho dlhoročná postava Iron-Mana v marvelovských filmoch a čoskoro sa predstaví v nových rolách. Prvou lastovičkou bude, začiatkom budúceho roka, nová verzia kultovej série o doktorovi Dolittlovi. Ďalej sa, netrpezlivo, očakáva tretie pokračovanie Sherlocka Holmesa.

15.10.2019 14:00
iron man, iron-man, avengers, robert downey jr. Foto:
Svet síce prišiel o Iron Mana, herec Robert Downey Jr. sa predstaví v nových filmoch.
debata

V nej pred rokmi hviezdil herec Eddie Murphy ako nezvyčajný zvierací lekár, ktorý rozumel ich reči. Murphy sa objavil v dvoch pokračovaniach, vznikla dokonca aj tretia časť, o nej len málokto tušil, zameraná na jeho najstaršiu dcéru, ktorá po otcovi zdedila dar porozumenia reči zvierat.

V Hollywoode žiadna úspešná značka dlho neoddychuje, preto nie je prekvapením, že Dolittle sa znova vracia, v novej verzii a s hviezdnym obsadením! Hlavnej úlohy sa zhostila aktuálna megahviezda Robert Downey Jr., ktorý je zárukou kasového trháku. Dej sa presunie do obdobia viktoriánskeho Anglicka, keď veterinár John Dolittle sa snaží spamätať zo straty milovanej ženy. Od jej smrti ubehlo už sedem rokov. Netuší však, že ho čaká dobrodružstvo svojho života.

Keď náhle ochorie kráľovná Viktória je to práve on, kto sa musí plaviť na tajomný ostrov a získať liek pre panovníčku a vyliečiť ju. Nebudem sám, pomáhať mu budú jeho verní zvierací priatelia s rôznymi osobnosťami. Nová verzia Dolittla sľubuje zábavu pre celú rodinu, pričom najviac sa potešia deti, keďže tvorcovia filmu „oživili“ rôzne druhy zvierat, ktoré budú hnacím motorom vtipných momentov. Film má naplánovanú americkú premiéru 17. januára 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Downey Jr. #Doktor Dolittle