Do kín prišiel John Malkovich ako sériový vrah v trileri V zajatí mysle

John Malkovich nesporne patrí medzi hercov s kultovým statusom. Žiaril v desiatkach filmov a so svojím hudobným vystúpením svojho času navštívil aj Slovensko. Jeho úlohy na striebornom plátne sú rôznorodé, viackrát však presvedčil, že zahrať nositeľa zvrátenej povahy zvládne ako málokto. Presne tento typ úlohy sa mu ušiel aj v najnovšom trileri, ktorý pod názvom V zajatí mysle práve prišiel do kín.

27.01.2023 09:00
V zajatí mysle Foto:
Pomôže Umelec v hľadaní svojho napodobovateľa?
debata

Dvojica detektívov sa v príbehu filmu ocitne v úzkych. Jake Doyle a Mary Kelly sú nútení požiadať o pomoc uväzneného sériového vraha známeho ako Umelec, keď začne niekto napodobňovať jeho vizuálne pôsobivé vraždy z minulosti.

Zatiaľ čo ambiciózna vyšetrovateľka Mary hľadá stopy v Umelcovej brilantnej, no monštruóznej psychike, so skúseným kolegom Doyleom sa nechajú zlákať do diabolskej hry na mačku a myš. Čakajú ich preteky s časom, aby zostali o krok pred Umelcom a jeho napodobovateľom.

V zajatí mysle - nový triler v kinách

Pozrite si zábery z filmu o pátraní po sériovom vrahovi.

Fotogaléria
Dvojica detektívov sa v príbehu filmu ocitne v...
John Malkovich vo filme V zajatí mysle.
+1Ako prísť na stopu vraha, ktorý napodobňuje...

Okrem Johna Malkovicha v úlohe Umelca sa môže publikum tešiť na Martina Lawrencea, známeho napríklad zo série Bad Boys – Ničomníci, ale aj na Melissu Roxburgh, ktorá zažiarila v seriáloch Manifest či Arrow.

Mayday Čítajte viac Gerard Butler je späť v akcii. Do kín prichádza ako hrdina v novom trileri Mayday

Pôvodom taliansky režisér Mauro Borrelli je vo svete filmu známy najmä ako ilustrátor a dizajnér – so svojím štúdiom sa podieľal na dizajne viacerých filmov Tima Burtona, ale aj na snímkach ako Dracula, Captain America: Prvý Avenger či Osem hrozných.

Trailer k novému filmu V zajatí mysle.

Cit pre vizuál a vťahujúcu atmosféru si preniesol aj do režijnej tvorby a vražda je v tomto ponurom kriminálnom príbehu aj vďaka tomu doslova umeleckým dielom.

Triler V zajatí mysle, ktorý divákov a diváčky bude počas celej stopáže držať v napätí a viackrát prekvapí nečakaným zvratom, priniesla do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #kino #triler #filmy #filmové novinky #John Malkovich