Ariana Grande odkladá ďalšie koncerty

"Som zdrvená. Je mi to tak ľúto, z hĺbky môjho srdca. Nemám slov,“ komentovala prostredníctvom Twittera útok v Manchestri speváčka a herečka Ariana Grande.

24.05.2017 07:00
Speváčka Ariana Grande v šatách Versace. Foto: ,
Speváčka Ariana Grande.
debata

Medzi návštevníkmi jej koncertu sa nachádzalo množstvo mladých ľudí, až 12 obetí malo údajne menej ako 16 rokov. Tragická bilancia súvisí s vekovým priemerom fanúšikov vychádzajúcej popovej hviezdy, ktorých tvoria najmä tínedžeri.

Takmer 48 miliónov "sledovateľov“ na Twitteri, 106 miliónov na Instagrame, viac ako 31 miliónov označení "páči sa“ na Facebooku. Čo sa týka dosahu na sociálnych sieťach, úspech Ariany Grande možno pokojne prirovnať k úspechu ostrieľaných spevákov ako Justin Bieber, Miley Cyrus, Selena Gomez či Taylor Swift. Magazín Time ju v roku 2016 dokonca zaradil na zoznam 100 najvplyvnejších osobností sveta.

Kariéru dvadsaťtriročnej rodáčky z Floridy odštartoval v roku 2008 broadwayský muzikál 13. Cestu na televízne obrazovky jej krátko nato otvorila známa americká stanica pre deti a mládež Nickelodeon, kde účinkovala v sitkome Victorious. Prerod z detskej televíznej hviezdy na speváčku prišiel v roku 2013 spoločne s jej debutom Yours Truly, ktorým si Grande zabezpečila prvé priečky v americkom albumovom rebríčku. Rovnaký úspech nasledoval aj pri jej druhom albume My Everything (2014). Ariana Grande bola aktuálne na turné k svojmu zatiaľ poslednému albumu Dangerous Woman, ktorý vydala minulý rok. Najbližšie mala vystúpiť 25. a 26. mája v Londýne. Podľa portálu TMZ manažment speváčky všetky koncerty v rámci európskeho turné odložil na neurčito. Ako incident ovplyvní jej austrálske turné, ešte nie je známe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ariana Grande #útok v Manchestri