Speváčka Janais čoskoro zverejní novú pieseň

Speváčka, skladateľka a textárka Janais využila korona krízu tvorivo. Zavrela sa spolu s gitaristom, manželom a manažérom v jednej osobe do štúdia. Výsledkom bude nová skladba „Na dosah“, ktorú zverejní už čoskoro.

18.05.2020 15:00
Janais Foto:
Speváčka Janais využila korona krízu tvorivo, v štúdiu dokončuje novú skladbu aj klip.
debata

Klip bude Janais nakrúcať v prírode na jej obľúbených miestach. Počas tvorby piesne však zjedla toľko sladkostí, že sa bojí, aby ju jej fanúšikovia spoznali.

„Pieseň je miestami až tanečná, no môj celkový pocit z nej je veľmi osobný, priam intímny. Tentokrát som prišla do štúdia s nedopísaným textom, čo bolo celkom stresujúce. Kým chalani aranžovali pieseň, trávila som hodiny vo vedľajšej miestnosti a rýmovala zvyšky svojich myšlienok. Myslím, že som za tých pár dní v štúdiu zjedla viac čokolády ako za posledného pol roka. Snáď to na mne vo videoklipe nebude vidieť,“ smeje sa Janais.

Janais spolu s manželom prináša na slovenskú hudobnú scénu kvalitnú produkciu vhodnú na veľké pódiá aj komornejšie priestory. V čase korona krízy si dokonca zaspievala na chalupe!

Janais je slovenská skladateľka, textárka a interpretka, ktorá spieva v slovenčine, angličtine a francúzštine. Jej charakteristický pop s prvkami folku a šansónu si získava poslucháčov všetkých vekových kategórií. Debutovala albumom Svetaboj v roku 2009. V tom istom roku zaujala verejnosť aj účinkovaním vo finále autorskej súťaže Eurovision Song Contest. Nasledovali album Eufória (2013) a album Vianočná Janais (2015) ocenený zlatou platňou. Na ostatnom štvrtom albume ILÚZIE (2018) autorka predstavuje svoju novú tvorbu opäť v troch jazykoch. Okrem piesní známych z éteru – Nad hladinou, či Shoulder album obohacuje aj duet Blízko s víťazom X Factor Petrom Bažíkom a francúzska verzia známeho slovenského šansónu Čerešne – Les cerises.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaro Filip #čerešne #Janais