Pohoda bude znieť aj z Rádia_FM. Prinesie koncerty Sleaford Mods, Aliny Pash či Suzanne Vega

Verejnoprávne Rádio_FM prinesie poslucháčom priamo z festivalu Pohoda informácie, rozhovory aj nefalšovanú festivalovú atmosféru. TASR o tom informoval PR manažér Filip Púchovský.

06.07.2023 11:00
suzanne vega Foto:
Speváčka Suzanne Vega patrí medzi legendy moderného pesničkárstva.
debata

„Rádio_FM sa bude aj tento rok snažiť čo najviac zachytiť festivalovú atmosféru z Pohody aj pre všetkých, ktorí sa na trenčianske letisko budú presúvať alebo sa na festivale tento rok nemôžu zúčastniť. Dramaturgia nášho vysielania je opäť vyskladaná jedinečným spôsobom, stačí sa len naladiť a počúvať festivalové Rádio_FM. Na Pohodu týmto spôsobom zoberieme naozaj všetkých,“ hovorí Janka Imrichová, intendantka Rádia_FM.

Poslucháči si budú môcť vychutnať živé prenosy mnohých koncertov. Vo štvrtok (6. 7.) od 19.00 h otvorí program na hlavnom pódiu Alina Pash z Ukrajiny, krátko po 21.00 h sa ozvú Sleaford Mods. Vo štvrtok sa poslucháči môžu tešiť aj na priamy prenos koncertu amerického pesničkára Perfume Genius.

V piatok (7. 7.) sa z éteru od 19.00 h ozve Suzanne Vega, po nej to budú švédski punkeri Viagra Boys aj štyrmi soškami Grammy ocenení Wet Leg. Od polnoci to bude koncert elektro-popovej Caroline Polachek.

Sobota (8. 7.) bude patriť predovšetkým koncertom českej a domácej hudobnej scény. Rádio_FM odvysiela koncert legendy slovenského hip-hopu A.M.O., oslavujúcej 20. výročie svojho vzniku, čas od 20.15 h bude patriť živému prenosu koncertu skupiny Fallgrapp. Zážitok sľubuje aj obľúbená česká skupina Midi Lidi na čele s Petrom Markom.

Pohoda / Festival / Čítajte viac Začína sa festival Pohoda, bude dlhší o jeden deň, areál sa otvorí už v stredu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #Rádio FM