Rolling Stones zrejme oznámili vydanie nového albumu šifrou v reklame v novinách

Britská rocková kapela Rolling Stones zrejme oznámila vydanie nového albumu šifrou ukrytou v reklame na opravu skiel uverejnenej v londýnskom denníku Hackney Gazette. Fanúšikovia a znalci tvorby tejto kapely sú presvedčení, že jej 31. štúdiový album vyjde tento rok v septembri. Samotná kapela sa k pravdivosti tejto teórie nevyjadrila.

24.08.2023 08:00
The Rolling Stones Foto:
The Rolling Stones.
debata

„Hackney Diamonds, špecialista na opravy skiel. Otvárame v septembri 2023,“ stojí v červenom inzeráte na tretej strane lokálnych novín.

Písmeno i v slove diamonds nemá bodku, ale malé logo Rolling Stones s vyplazeným jazykom. Samotné slovo Diamonds je tiež odkazom na turné k 60. výročiu založenia skupiny, ktoré sa začalo vlani v Madride.

V ďalšom texte reklamy sú potom použité súslovia spojené so slávnymi piesňami Stounov ako (I Can’t Get No) Satisfaction, Gimme Shelter a Shattered. V päte inzerátu stojí „Est. 1962“, teda založené v roku 1962, čo je rok založenia kapely.

Inzerát vyzýva záujemcov o služby nového podniku, aby si napísali o nezáväznú cenovú ponuku. Zoznam je ale podľa fanúšikov objednávkou nového albumu.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #album #Rolling Stones