James Blunt čoskoro vydá album a predstaví ho aj v Bratislave

Jeden z najúspešnejších popových spevákov nedávnej minulosti vystúpi v rámci svojho turné The Who We Used To Be Tour aj v Bratislave. Koncert odohrá 6. marca budúceho roku v bratislavskej Tipos aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu. TASR o tom informoval PR manažér Ján Kakaščík.

23.08.2023 17:00
james blunt Foto:
James Blunt na archívnom zábere počas bratislavského koncertu.
debata

Na koncerte v Bratislave James Blunt predstaví svoj nový album The Who We Used To Be, ktorý vydáva 27. októbra. Jeho názov si James požičal opäť aj na svoje aktuálne turné. Už 2. augusta zverejnil prvý singel Beside You z novinkového albumu.

Bývalý vojak James Blunt predal celosvetovo viac ako 20 miliónov kópií albumov, pričom jeho debut Back To Bedlam z októbra 2004 sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou. James je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973.

Parov Stelar Čítajte viac Do Bratislavy mieri Parov Stelar aj Dizzee Rascal. Uprising Festival štartuje už v piatok

James Blunt už na Slovensku vystúpil a dokázal fanúšikom, že okrem zaľúbených piesní, v ktorých je majster, dokáže riadne prekvapiť svojím tancom medzi divákmi či zoskokmi z pódia. Na svojom konte má zatiaľ šesť albumov, šiesty Once Upon a Mind vydal v októbri 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Blunt