Sinéad O'Connor mala pred sebou úžasné plány, hovoria jej manažéri

Írska speváčka Sinéad O'Connor, ktorú našli v stredu mŕtvu v jej londýnskom byte, dokončovala nový album, riešila možné termíny pre turné na budúci rok a zvažovala tiež možné sfilmovanie svojich pamätí nazvaných Rememberings, uviedli dnes (v sobotu 29. júla) podľa írskej stanice RTE jej manažéri.

29.07.2023 12:13
Sinead O'Connor Foto:
Sinead O'Connor v New Yorku na promo ceste k dvjalbumu Theology, 2007
debata (5)
Shinéad O´Connor

Pripomeňte si svetoznámu speváčku na fotografiách

Fotogaléria
Sinead O'Connor na snímke zo 17. ročníka...
Sinéad O'Connor v roku 1992, keď jej hviezda...
+14Sinead O'Connor na koncerte počas udeľovania...

„Rysovaly sa úžasné plány,“ uviedla na adresu známej speváčky spoločnosť 67 Management, ktorá ju zastupovala. Smrť 56-ročnej umelkyne, ktorá v minulosti trpela psychickými problémami, v tejto chvíli nie je považovaná za podozrivú. Ako uviedli londýnske úrady, teraz bude uskutočnená pitva, jej výsledky však môhou být známe až za niekoľko týždňov.

Sinéad O'Connor spieva svoj najväčší hit, skladbu Nothing Compares 2 U

„Sinéad dokončovala svoj nový album, plánovala nové termíny pre turné v roku 2024 a zvažovala možnosti v súvislosti so sfilmovaním svojej knihy,“ uviedli na stránkach spoločnosti 67 Management agenti Kenneth and Carl Papenfusovci. Autobiografia Rememberings vyšla v roku 2021.

Speváčka Sinead O'Connor na archívnom zábere. Čítajte viac Zomrela svetoznáma írska speváčka Sinéad O’Connor. Mala 56 rokov

Írsku speváčku preslavil jej emotívny hlas, krátky zoestrih vlasov a hit Nothing Compares 2U z roku 1990. O svojich psychických problémoch Sinéad O'Connor verejně hovorila. V roku 2007 v talkshow americkej moderátorky Oprah Winfreyovej uviedla, že jej pred štyrmi rokmi diagnostikovali bipolárnu poruchu a že pred určením diagnózy bojovala so samovražednými myšlienkami a neprekonatelným strachom.

Sinead O'Connor Čítajte viac Polícia nepovažuje smrť speváčky Sinéad O'Connorovej za podozrivú

Podľa agentúry AP vtedy tiež povedala, že vďaka liekom sa jej podarilo „nájsť väčšiu rovnováhu, je na tom ale treba stále pracovať“. Keď vlani spáchal samovraždu jej syn Shane, speváčka na twitteri napísala, že „bez neho nemá zmysel žiť“. Krátko na to bola hospitalizovaná, napísala agentúra AP.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Sinéad O'Connor