Írsko sa so slzami lúčilo so Sinéad O'Connor

Na pohreb zosnulej írskej speváčky, ktorá zomrela vo veku 56 rokov, prišli davy fanúšikov. Lemovali nábrežie, kadiaľ kráčal pohrebný sprievod.

08.08.2023 17:32
Sinead O'Connor pohreb Foto:
Kvetinová spomienka pred bývalým domom Sinéad O'Connor v meste Bray v deň poslednej rozlúčky so svetoznámou írskou speváčkou. Sinéad O'Connor zomrela vo veku 56 rokov.
debata

Posledná rozlúčka so Sinéad O'Connor sa konala v meste Bray, ktoré bolo domovom speváčky 15 rokov. Zomrela ako 56 ročná, keď ju našli v jej londýnskom byte. Rodina oznámila jej úmrtie 26. júla.

Fanúšikovia sa lúčia so Sinéad O´Connor

Na pohreb zosnulej írskej speváčky prišli davy fanúšikov

Fotogaléria
Kvetinová spomienka pred bývalým domom Sinéad...
Davy fanúšikov odprevádzali zosnulú speváčku...
+3Fanúšikovia si speváčku Sinéad O´Connor uctili...

O'Connorovú preslávil jej emotívny hlas, krátky zostrih vlasov a často aj rebelantské správanie, pričom sa nebála hovoriť o háklivých témach. Jej najznámejšou piesňou je hit Nothing Compares 2 U z roku 1990.

Speváčka sa netajila tým, že trpela psychickými problémami. Keď vlani spáchal samovraždu jej syn Shane, speváčka na twitteri napísala, že „bez neho nemá zmysel žiť“. Polícia nevyšetruje úmrtie O'Connorovej ako podozrivé.

Speváčka Sinead O'Connor na archívnom zábere. Čítajte viac Zomrela svetoznáma írska speváčka Sinéad O’Connor. Mala 56 rokov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sinéad O'Connor