Česká legenda Škwor oslávi štvrťstoročie narodeninovým turné na Slovensku

Legendárna česká formácia Škwor zavíta v rámci svojich tohtoročných narodeninových osláv aj na Slovensko. Fanúšikovia sa môžu tešiť na najväčšie hity i na najnovšie skladby z pripravovaného albumu Sobě věrnej, ktorý uzrie svetlo sveta v októbri. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Nievelt.

09.08.2023 17:00
Škwor Foto:
Kapela Škwor je na scéne štvrťstoročie.
debata

Celých 25 rokov na scéne, nespočetné množstvo vystúpení a vypredaných koncertov vo všetkých najväčších českých kultúrnych stánkoch od legendárnej Veľkej Lucerny až po O2 Arénu, desiatky miliónov pozretí na YouTube, desať radových albumov a početná zbierka zlatých a platinových platní, to je obdivuhodná bilancia doterajšej kariéry energickej českej rockovej kapely, ktorá tento rok oslavuje okrúhle narodeniny.

V rámci štvrťstoročia svojej existencie privezie svoju koncertnú šou v novembri aj na Slovensko.

Fanúšikovia sa môžu tešiť tiež na úplné novinky z pripravovaného nového albumu Sobě věrnej, ktorý vychádza v októbri. Ako je u partie okolo frontmana Petra Hrdličku dobrým zvykom, živé vystúpenia sú vyladené do najmenších detailov od svetiel a zvuku cez pyrotechnické efekty až po dizajn pódia, pôsobivú scénu a celkovú produkciu na svetovej úrovni v rámci svojho žánru.

tupac Čítajte viac Hip Hop nie je len hudobným žánrom a vznikol pred 50 rokmi

Slovenské turné kapely sa začne 3. novembra vo Zvolene a skončí 2. decembra v Žiline. Kapela zavíta do šiestich slovenských miest, okrem Zvolena a Žiliny zahrá aj v Nitre, Košiciach, Bratislave a Trenčíne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Škwor