Jedna speváčka a jeden klavirista rozozvučia hradné múry na Červenom Kameni

Koncert Kataríny Koščovej a Daniela Špinera sa odohrá priamo na hradnom nádvorí v nedeľu 16. júla 2023 v rámci turné miniaTOUR.

11.07.2023 12:00
Katka Koscova Foto:
Katka Koščová s dlhoročným kamarátom Danielom Špinerom pripravili sériu intímnych koncertov.
debata
Katarína Koščová ako hosť TV Pravda
Video
Panické ataky, úzkosť, obsesívny strach o blízkych - Katarína Koščová otvorene o riešení duševných problémov, ktorým čelí mnoho z nás / Zdroj: TV Pravda

„Jedna speváčka a jeden klavirista. V prípade, že ide o dvojicu Koščová – Špiner, nik iný vám tam nebude chýbať. Žiaden veľký ansámbel, len dvaja interpreti a spolutvorcovia úplne stačia na to, aby sa dotkli diváka na tých najhlbších miestach,“ pozýva SNM – Múzeum Čerfvený Kameň na nedeľný koncert.

Katarína Koščová a Daniel Špiner v piesni Hranica dažďa
Katka Koscova Čítajte viac Katka Koščová chystá doteraz najintímnejšiu sériu koncertov

Na koncertoch Katky a Dana sa smeje i plače, divák sa stáva svedkom a súčasťou intímnej výpovede, skutočného priateľstva, lyrického prežívania i spoločného humoru. Katka a Daniel budú nablízko, na dotyk. Takto sú najuveriteľnejší pre seba aj pre ostatných.

thumbnail image3 Čítajte viac Katarína Koščová: Prajem si, aby sme ako spoločnosť scitliveli a boli k sebe dobrí

Červenokamenský koncert bude poslednou bodkou, či letnou spomienkou na mesiace spoločného prežívania dvoch hudobníkov, ktorí patria k tomu najkvalitnejšiemu, čo môžete na Slovensku počuť. Začiatok koncertu je o 20.00 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Koščová