David Koller predstaví slovenským fanúšikom nový album LP XXIII

Známy český spevák a hudobník David Koller pripravuje koncertnú šnúru na Slovensku. Začína 5. októbra v Žiline, ďalšími zastávkami budú deň nato Bratislava, Sliač Kúpele (7. 10.) a Košice (18. 11.). Slovenským fanúšikom predstaví nový štúdiový album LP XXIII. TASR o tom informoval PR manažér Michal Očovan.

06.09.2023 15:00
David Koller Foto: ,
Hudobník David Koller.
debata

David Koller, charizmatický a všestranný hudobník, ale najmä autor nesmrteľných hitov ako Chci zas v tobě spát, Sen, Amerika či Černí andělé vyráža so svojou kapelou na jesenné slovenské turné.

Spoločne predstavia divákom ostatný, kritikmi a fanúšikmi oceňovaný album LP XXIII, ktorý vyšiel na jar tohto roku a viacero skladieb môžu fanúšikovia poznať aj zo slovenského rádiového éteru. Zaznejú aj najväčšie hity, ktoré zložil počas bohatej sólovej kariéry aj so skupinou Lucie.

O svojom najnovšom počine LP XXIII David hovorí: „Pôvodne sme iba skladali pesničky a nevedeli sme, že ich bude až toľko. Preto sme ich postupne vydávali na streamovacích platformách spolu aj s videoklipmi, až som na to zohnal peniaze a rozhodli sme sa ich vydať na jednom nosiči ako album.“

Pri tvorbe David Koller opäť spolupracoval s mnohými známymi textármi a hudobníkmi ako Jáchym Topol, Marek Rakovický, Oliver Fillner či zosnulý Michal Ambrož, s ktorým dlhé roky pôsobil aj v kapele Jasná Páka.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #hudba #David Koller