Kušnírová v nedeľu vysielať nebude. Zatiaľ

Otázka ďalšieho pôsobenie moderátorky TV JOJ Silvie Kušnírovej, ktorá v utorok nadránom havarovala pri Trenčíne pod vplyvom alkoholu, zostáva stále otvorená. Tvár politickej relácie Politika.sk však v najbližšom vysielaní (v nedeľu 16. septembra) vedenie JOJ neočakáva.

12.09.2007 14:26
Silvia Kušnírová Foto:
Moderátorka relácie TV JOJ Politika.sk Silvia Kušnírová.
debata

„Je veľmi nepravdepodobné, že by sa Silvia objavila v nedeľu na obrazovke. Bude to výlučne z dôvodu jej zdravotného stavu,“ vysvetlila hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Dodala tiež, že konečný verdikt zatiaľ vedenie neurčilo. „V tejto chvíli nechcem Silvii odkazovať definitívne rozhodnutia prostredníctvom médií.“

Podľa Tóthovej sa momentálne nikto nezaoberá tým, či sa Kušnírová bude aj naďalej objavovať v relácii Politika.sk, v ktorej diskutovala s predstaviteľmi slovenskej politiky. „Všetkých nás trápi predovšetkým to, aby Silvia bola zdravotne v poriadku. Keď jej to zdravotný stav dovolí a príde do televízie, budeme diskutovať o ďalšom postupe,“ doplnila Tóthová.

Moderátorka havarovala v utorok v skorých ranných hodinách v Považskej Bystrici, pričom jej v krvi namerali 0,75 mg/l (čo je 1,56 promile) alkoholu. Kušnírová na aute značky Mercedes Benz išla v smere od Trenčína do Žiliny, neprispôsobila rýchlosť pričom narazila do svahu a následne do dopravného značenia.  Utrpela otras mozgu a ľahšie zranenia. Škodu na aute odhadli na 300 -tisíc korún.

debata chyba