Bodovali speváčky - ďalej ide Gyöngyi, ktorá rozplakala Haberu

Spomienky na spevácke súťaže slovenskí diváci akosi nevedia vymazať z hlavy - práve speváčkam poslali najviac hlasov v druhom semifinále šou Slovensko má talent.

10.11.2008 00:00 , aktualizované: 13:21
Henrieta Vrábeľová, Barbora Rakovská, Gyongyi...
Druhému semifinále Slovensko má talent dominovali speváčky Henrieta Vrábeľová (vľavo) a Gyongyi Bodišová (vpravo). Tešila sa s nimi aj moderátorka Barbora Rakovská.
debata

Postup pätnásťročnej Gyöngyi Bodišovej – speváčky, ktorá vyrastá v detskom domove, očakávali mnohí. Veď, ak niekto dokázal rozplakať prísnu porotu, jeho šance rapídne stupajú. Predpoklady sa naplnili a tak sa rómsky talent stal tretím účastníkom veľkého finále a súboja o tri milióny korún.

Gyöngyi však nie je jediná speváčka, ktorá si vyslúžila priazeň publika aj poroty. Výkon Henriety Vrábeľovej, dámy, ktorá deň trávi za počítačom, no z hrdla dokáže vylúdiť nádherný hlas, nadchol hádam každého. „Nič krajšieho som tu dnes nepočul,“ zhodnotil spevák Paľo Habera.

A logicky, keď prišlo na záverečné rozhodovanie poroty – či Vrábeľová alebo tanečná skupina Breakfans, známy líder Teamu sa rozhodol pre Henrietu. Rovnako sa vyslovil aj Jan Kraus a tak napriek podpore Adely Banášovej brejkerom z Bratislavy sa vo finále objaví zamestnankyňa IT-firmy.

Spevácke duo sa tak pripojí k šesťročnej harmonikárke Martinke Bobáňovej a tanečnici Paulíne Doubravovej. Na skompletizovanie finálovej desiatky si však budú musieť diváci ešte tri nedele počkať.

Operná speváčka Henrieta Vrábeľová.
Spevácke zoskupenie Senioranka.
+10Pätnásťročná Gyöngyi Bodišová si vyslúžila od...
debata chyba