Začína sa festival Lodenica, zahrá Nohavica, Kamelot aj Čechomor

V posledný augustový deň štartuje festival Lodenica. 25. ročník obľúbeného festivalu prinesie fantastickú atmosféru a skvelé koncerty na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom. 31. augusta až 2. septembra 2023 zahrá na Lodenici legendárny Jaromír Nohavica, Čechomor, Kamelot, Věra Martinová, Desmod, Mirai aj piešťanská skupina Slniečko. Areál Zelenej vody sa otvára o 14. hodine.

31.08.2023 10:00
Kamelot Foto:
Kamelot je jediná kapela, ktorá účinkovala na všetkých ročníkoch Lodenice.
debata

Tento rok sa obľúbený festival koná v areáli Zelená voda v Novom Meste nad Váhom, potrvá tento rok tri dni a bude mať dve pódia. Na hlavnom pódiu Lodenica 25 budú vystupovať interpreti, ktorí festival Lodenica pred rokmi štartovali. Komorná a alternatívna scéna Lodenice bude na pódiu pri jazere. Tu sa predstavia nielen nádeje, ale aj starší či mladší interpreti známi z veľkých, malých alebo klubových scén.

Legendárni Poutníci.
Kamelot je jediná kapela, ktorá účinkovala na...
+4Zoskupenie Slniečko.

„Od počiatkov sa Lodenica snažila najmä o to, že sa každý na ňu rád vracal. Verím, že to tak ostalo a platí aj po 25-tich rokoch. Prvé deti Lodenice majú dnes 24 rokov. Takže to je druhá generácia, ktorá sa na náš festival každoročne teší. Priestor na Zelenej vode je atraktívny, nájdete tu miesto na relax, kúpanie, skvelé zázemie. Pozývame všetkých fanúšikov na nové pôsobisko,“ teší sa dramaturg Lodenice František Grebeči.

Jaromir Nohavica Čítajte viac Festival Lodenica má 25 rokov, prinesie tri dni hudby na dvoch pódiách

Návštevníci s VIP vstupenkou si môžu užívať výhodu vlastného VIP parkoviska a pobytu vo vyhradenom priestore blízko hlavného pódia. V priestoroch nebude chýbať bezplatné bufetové občerstvenie. Zážitkom môže byť osobná prítomnosť niektorých interpretov.

Festival Lodenica od 31. augusta do 2. septembra 2023 na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom okrem hudby prinesie scénky detský program s krásnymi koníkmi z farmy Humanita Bertrama Betaka, jazdy na koňoch, kolotoče a ďalšie atrtakcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lodenica