Marsell Bendig má Českého leva, teraz hrá v Ivete

Obľúbený seriál Iveta bude mať onedlho svoje pokračovanie. Z nových postáv určite upúta Dado, odborník na mobily, teda hlavne na ich kradnutie. Stvárňuje ho Marsell Bendig, držiteľ Českého leva za vedľajšiu postavu v dráme Banger. Čo prezradil o seriáli Iveta?

12.02.2024 08:00
debata

Iveta (Alžbeta Ferencová) sa s Dadom zoznámi vďaka otcovi, sedeli spolu vo väzení. Dado sa vždy musel spoliehať na seba, nepozná rodičov, navonok pôsobí cynicky. Iveta však v mladíkovi vidí seba samu a svoje hľadanie vlastnej cesty za šťastím, a tak sa rozhodne prihlásiť ho do súťaže Muž roka aj byť jeho mentorkou.

Marsell Bendig má Českého leva, teraz hrá v Ivete
Video
Český herec o seriáli Iveta. / Zdroj: TV Pravda
Z nových postáv určite upúta Dado (Marsell... Foto: TV JOJ
serial Iveta Iveta a Dado 1 Z nových postáv určite upúta Dado (Marsell Bendig), odborník na mobily, teda hlavne na ich kradnutie.

Marsell Bendig je mladším bratom speváka Jana Bendiga, ktorý zvíťazil v britskej speváckej súťaži Academy Idol a zaujal v súťaži Česko Slovenská SuperStar. Marsell túžil po herectve a v devätnástich rokoch si zahral v seriáli ČT Lynč (2018), ktorý označujú ako netradičnú kombináciu krimi so sociálnou tematikou. Za stvárnenie vedľaešej postavy v dráme BANGER (2022) získal Českého leva.

Iveta - kráska z Trebišova je späť

Koho a čo uvidíme v druhej sérii obľúbeného seriálu?

Fotogaléria
Alžbeta Zea Ferencová ako seriálová Iveta.
Seriálový pár Iveta (Alžbeta Zea Ferencová) a...
+15Ivetina mama Diana (Zuzana Mauréry) to ani v...
serial Iveta Alzbeta Zea Ferencova ako serialova Iveta 1 Čítajte viac Iveta - kráska z Trebišova je späť

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta #seriál Iveta