Bez humoru neprežiješ, hovorí Roman Pomajbo

Preslávila ho televízia a zábavné relácie ako S.O.S., tí mladší si ho pamätajú z Hornej Dolnej. Nie každý vie, že účinkoval aj na doskách Národného divadla. Onedlho oslávi 55 rokov, je šťastným otcom štyroch detí (ako podotýka - a s jednou ženou!), stále hrá divadlo aj nakrúca.

14.04.2024 06:00
debata
Roman Pomajbo si už nemá z čoho uťahovať? Paródia prešla do živého vysielania
Video
Známy herec o humore, manželke aj o strate času. / Zdroj: TV Pravda

Preslávili vás zábavné relácie plné skečov, v ktorých ste parodovali spoločnosť. Ako si spomínate na časy s Partičkou?

Boli to krásne časy, pre nás bola zábava robiť to, čo nás baví a nás bavilo, keď sme si to sami vymýšľali. Boli sme kreatívni a prinieslo nám to úspech, popularitu aj peniaze, všetko. Keby človek nezažil vrcholy aj pády, nevedel by to doceniť. Kto nezažil smútok, nevie, čo je radosť, kto nezažil chudobu, nevie, čo je bohatstvo. Ľudia často vidia len tú krajšiu stránku, ale jedno bez druhého nie je.

Z koho by ste si rád uťahovali dnes?

To je ťažšia otázka, dnes sa paródia vytráca, pretože sa deje už v priamom prenose. Kedysi sme parodovali zoznamky a dnes už existujú relácie typu Mama, ožeň ma. Takže paródia prešla do živého vysielania – aj vo všetkom ostatnom.

Takže sa bojíte parodovať, aby ste niečo nepredpovedali?

Či prídeme o prácu, lebo už niet čo parodovať, sama skutočnosť je paródiou? Kedysi sme parodovali všetko, od politiky cez televízne relácie. Už sme na to aj zabudli, ale mladí si to dnes vyťahujú z internetu a bavia sa na skečoch U Slováka, Prcavé príležitosti a iné srandy. Nebojím sa, že prídeme o robotu, lebo bez humoru neprežiješ!

Veľký rozhovor s Romanom Pomajbom uverejníme onedlho.

Kopytovci Čítajte viac Marcel Nemec ukázal, že je možné žiť v pravde a láske a priateľom vlieval do žíl optimizmus

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #video #Roman Pomajbo