Marcel Nemec ukázal, že je možné žiť v pravde a láske a priateľom vlieval do žíl optimizmus

Na úmrtie herca Marcela Nemca reagujú kamaráti Sáva Popovič z Kopytovcov a Roman Pomajbo z divadla La Komika.

16.02.2024 16:21
Kopytovci Foto:
Marcel Nemec a Kopytovci.
debata

S Marcelom sme sa spolu veľa nasmiali

Marcel Nemec bol spoluzakladateľom hudobno-divadelného zoskupenia Kopytovci, ďalšími členmi boli Sáva Popovič, Henrich Plátek aj Ľudovít Mravec Jakubove. „S Marcelom sme sa stále smiali, od rána do večera. To bolo na Kopytovcoch úžasné. Kopytovci vznikli v roku 1989 počas revolúcie, začali sme robiť politický kabaret a hudobné veci, vždy pre potešenie iných ľudí. To bolo pre nás dôležité. Prežili sme spolu nespočetne veľa rokov, všetci sme boli kamaráti na celý život. Aj keď sme už spolu nevystupovali, lebo chcel každý z nás vyskúšať iné dobrodružstvo, denne sme si navzájom volali, takže sme sa vlastne nikdy nerozišli. S Mravcom a Plátekom máme prekrásne spomienky. Marcel je najväčší hrdina všetkých čias, veľa si vytrpel a prežil to celé s úsmevom a popri tom ešte aj nám vlial do žíl viac optimizmu, ako sme mali,“ povedal Sáva Popovič.

Ukázal, že je možné žiť v pravde a láske

Marcel Nemec účinkoval tiež v divadelnom zoskupení La Komika, kde bol jeho kolegom aj Roman Pomajbo. „Maco bol pre mňa úžasný kolega a kamarát. Mal som ho veľmi rád pre jeho ľudskosť a spoločný humor. Rozlúčili sme sa spolu priamo na javisku divadla La Komika, ktoré tak veľmi miloval. Obdivoval som ho, ako nám na sklonku života všetkým ukazoval, že je možné žiť v pravde a láske,“ povedal Roman Pomajbo.

Marcel Nemec Čítajte viac Zomrel herec Marcel Nemec. Obľúbený komik prehral boj s rakovinou vo veku 52 rokov kopytovci cd oslava zivota Čítajte viac Kopytovci vedia, čo je oslava života. Pomenovali tak album

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Nemec