Salemské bosorky menia predpremiéru. Namiesto nich prídu Stouni

Covid zmenil piatkový program Činohry Slovenského národného divadla. Diváci môžu vidieť hru Kým prídu Stouni. Menia sa aj ďalšie predstavenia.

24.03.2022 21:18
SND Kým prídu Stouni Robo Roth Foto:
Robo Roth ako skvelý dvojník Micka Jaggera v novej hre Kým prídu Stouni na doskách SND.
debata

V piatok 25. marca Slovenské národné divadlo ruší predpremiéru hry Arthura Millera Salemské bosorky a v Štúdiu predstavenie Hriech/Její pastorkyňa. Redakciu Pravda o tom informovala tlačová hovorkyňa divadla Izabela Pažítková.

V tejto súvislosti divadlo upravuje hrací plán na nasledujúce dni 24. a 26. marca v Činohre SND – ako náhradný titul uvádza v Sále činohry o 19.00 h Kým prídu Stouni… Verejnú generálku hry Salemské bosorky uvedú v utorok 29. marca o 19.00 h.

Vo štvrtok 31. 3. sa ruší predstavenie hry Celé zle a v Modrom salóne hra Sova. O 19.00 h je na programe premiéra hry Salemské bosorky.

V piatok 1. apríla nebude predstavenie Celé zle, o 17.00 h SND pozýva na hru Salemské osorky.

„Zakúpené vstupenky na pôvodné predstavenie platia aj na náhradný titul. V prípade, že si majitelia vstupeniek navštívia náhradné predstavenie, strácajú nárok na vrátenie vstupného, ako aj na náhradu prípadného cenového rozdielu medzi pôvodným a náhradným predstavením. Ak sa však rozhodnú, že náhradný ponúkaný titul nenavštívia, majú právo vrátiť nepoužité vstupenky a peniaze budú refundované v plnej výške zakúpených vstupeniek,“ vysvetľuje Izabela Pažítková. Slovenské národné divadlo ďakuje všetkým návštevníkom za priazeň a porozumenie a teší sa na najbližšiu návštevu divadla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SND #Činohra SND