Marián Gáborík ukázal na Pohode Stanleyho pohár

Slovenský hokejista Marián Gáborík ukázal na trenčianskom festivale Bažant Pohoda Stanleyho pohár.

11.07.2014 21:34
Marián Gáborík Foto: ,
Marián Gáborík priniesol vzácnu trofej, Stanley Cup, na festival Pohoda.
debata (1)

Hráč klubu Los Angeles Kings s číslom 12 prišiel na hlavné pódium za hlasného potlesku divákov a diváčok krátko po 20:00, pričom spoločnosť mu robili chlapci oblečení v dresoch, ktorí vystreľovali farebné konfety. Gáborík zdvihol trofej nad hlavu a pobozkal ju. Riaditeľ festivalu Michal Kaščák mu následne zagratuloval k úspechu. „Sme hrdí, že si prišiel, že si tu, gratulujem ti,“ povedal Kaščák.

„Musím sa priznať, že na Pohode som po prvý raz, ale určite tu nie som posledný raz. Najprv som mal z tohto zvláštny pocit, ale potom sme sa s Mišom zhodli, že bude úžasné spojiť takéto dve veľké veci – Stanley Cup a 30-tisíc ľudí. Som naozaj hrdý na vás fanúšikov. Dobre sa dnes zabavme,“ prihovoril sa hokejista k zaplnenej ploche pred Bažant stageom.

Rodák z Trenčína následne vyzval Kaščáka, nech sa z pohára, do ktorého naliali šampanské, napije. Ten ho poslúchol, i keď sa chvíľu zdráhal, že nemôže piť alkohol. Gáborík cenu opäť zdvihol nad hlavu, pričom mu pomohol aj Kaščák. Hokejista následne naložil trofej na hasičské auto a previezol sa s ním po areáli.

Marián Gáborík priniesol vzácnu trofej,...
Marián Gáborík priniesol vzácnu trofej,...
+3Marián Gáborík priniesol vzácnu trofej,...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #Stanley Cup #Marián Gáborík