Prešovský Dobrý festival pokračuje aj v roku 2024, bude trvať tri dni

Prešovský Dobrý festival, ktorý nesie podtitul Tak trochu aj tvoj festival, po minulom ročníku opäť stal na rázcestí a z éteru slovenských rádií sa ozvala informácia, že jeho osud a pokračovanie visí vo vetre.

24.11.2023 14:00
Dobrý festival Foto:
Plagát k Dobrému festivalu.
debata

Organizátori sa napokon vďaka silnej podpore zo strany fanúšikov aj pozitívneho vývoja pri rokovaniach s magistrátom rozhodli zorganizovať tento multižánrový festival aj v roku 2024. Dobrý festival si teda zapíše 14. ročník počas troch dní, 14. – 16. júna 2024 . TASR o tom informovala PR manažérka Kristína Polerecká.

Už tradične začiatok leta patrí Dobrému Festivalu. Mix rozdielnych žánrov, najväčších mien nielen slovenskej hudobnej scény, ale aj prvoligových zahraničných účinkujúcich už 14 rokov pozýva fanúšikov dobrej hudby do Prešova. Návštevníci najväčšieho východoslovenského festivalu si opäť užijú počas druhého júnového víkendu skvelú zábavu v areáli prírodného kúpaliska Delňa.

Hudobne farebný festival v hlavnom meste Prešovského kraja pre návštevníkov pripraví ako množstvo dobrej muziky, umenia, zábavy aj dobrého jedla a pitia. Filozofiou Dobrého festivalu je ponúknuť na jednom mieste hudbu a umenie rôznych žánrov a zanechať u každého v srdci krásnu spomienku na príjemne strávený víkend.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Dobrý festival