Electre londýnska zima zježila i bradavky,no hviezdou premiéry bola sexi modelka

Na Slovensku v posledných dňoch príliš teplo nie je. Nehovoriac už o Londýne. Na vlastnej (poriadne zježenej) koži to pochopila aj americká herečka Carmen Electra, ktorá do kina Vue zavítala na premiéru svojho nového filmu I want Candy.

21.03.2007 09:00
debata

Ľahunké tunikové šaty síce neodhalili žiaden bujný dekolt, ktorým Electra rozhodne disponuje, ale studené počasie jej vnady aj tak nenechalo na pokoji. Podobne ako pred pár mesiacmi na udeľovaní cien People´s Choice Awards sa pod tenkou látkou okamžite začali črtať bradavky a opäť potvrdili, že hollywoodska hviezdička si so spodnou bielizňou problémy nerobí. Podľa výrazu na tvári a šepkania do uší svojej asistentky o tom, že by sa už rada usadila v kine, by však možno na utorkovej večernej premiére ocenila aj to málo tepla, ktoré by jej podprsenka poskytla.

Nuž, Carmen sa ešte veľa musí učiť od britských dievčat. Začať môže napríklad pri modelke Danielle Lloyd, ktorá tiež patrila k pozvaným hosťom filmovej premiéry. Hnedovlasá kráska dorazila na červený koberec len v ľahunkých šatách s veľkým dekoltom a vystavila tak fotografom na obdiv svoje dokonalé vnady. Aj pod chladným londýnskym nebom pôsobila veľmi sexy, profesionálne sa usmievala a predvádzala jednu pózu za druhou. Na pár minút z nej bola priam najväčšia hviezda večera. Na červenom koberci sa objavila aj bývalá členka Spice Girls Melanie C, herec Tom Riley alebo režiésér Stephen Surijk. 

Komediálny príbeh I Want Candy rozpráva o mladíkovi, ktorý sa zamiluje do vychytenej pornoherečky a chce ju len pre seba. V hlavnej mužskej úlohe sa predstavil už spomenutý nováčik Tom Riley, Carmen Electra stvárnila zbožňovanú diablicu Candy.

debata chyba