Ďurianová sa v správach priam rozrehotala

Ani seriózne spravadojské relácie sa nezaobídu bez humorných situácií. Jednu takú vyvolala v utorkovom vysielaní televízie Markíza reportáž o najstaršom Indovi. Správa tak pobavila moderátorku Mariannu Ďurianovú, že sa nezdržala a vybuchla do smiechu.

23.05.2007 12:34
debata (21)

Príspevok o staručkom Indovi, ktorého kŕmenie pôsobili naozaj komicky, vyvolal úsmev na tvárach oboch moderátorov – Rasťa Žitného i Marianny Ďurianovej. Ale do výbuchu smiechu priviedol len plavovlasú moderátorku. Partnerka milionára Jana Novotného sa rozosmiala až tak, že si musela ústa prikryť rukou a krotiť svoju veselosť.

Nie je to však prývkrát, čo sa podobná situácia udiala v priamom prenose hlavnej spravodajskej relácie. V konkurenčnej TV JOJ si šete dobre pamätajú na uchichotanú Zuzanu Hajdu, ktorá údajne za vtedajší smiech v Novinách zinkasovala aj finančnú pokutu. Markíza to podobným spôsobom riešiť neplánuje. „Marianne sa to stalo prvýkrát. Je to veľká profesionálka,“ obhájila zamestnankyňu najsledovanejšej televízie hovorkyňa Narcis Liptáková.

21 debata chyba