Novú snímku kapely Muse premietnu aj v slovenských kinách

Film britskej kapely Muse s názvom Muse - Live at Rome Olympic Stadium môžu v kine uvidieť aj slovenskí fanúšikovia. Premietnu ho 7. novembra v Banskej Bystrici, Košiciach, Trnave a Žiline.

29.10.2013 16:05
Muse Foto: ,
Zľava: Dominic Howard, Christopher Wolstenholme a Matthew Bellamy z kapely Muse.
debata

Snímka zachytáva koncert skupiny na Olympijskom štadióne v Ríme, ktorý sa konal 6. júla, pričom svojich obľúbencov si prišlo do hlavného mesta Talianska vypočuť 60-tisíc fanúšikov. Vystúpenie bolo súčasťou The Unsustainable Tour. "Čo sa týka veľkosti a produkčných nákladov, toto bolo to najväčšie turné, aké sme doteraz absolvovali a na túto šou sme bez pochýb najviac hrdí. Môžeme fanúšikom sľúbiť, že ich čaká skutočne autentický zážitok z koncertu Muse, nech už na naše živé koncerty chodia alebo nie,“ vyjadrili sa členovia kapely. Snímku Muse – Live at Rome Olympic Stadium uvedú v sieti kín Cinemax v Banskej Bystrici, Košiciach, Trnave a Žiline.

Muse v zložení Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme a Dominic Howard vo svojej tvorbe spájajú alternatívu s hardrockom, progresívnym rockom, klasickou hudbou a elektronikou. Vydali zatiaľ šesť štúdiových albumov – Showbiz (1999), Origin Of Symmetry (2001), Absolution (2003), Black Holes And Revelations (2006), The Resistance (2009) a The 2nd Law (2012). Na svojom konte majú množstvo ocenení, ako napríklad päť MTV Europe Music Awards, šesť Q Awards, deväť NME Awards, dve BRIT Awards, štyri Kerrang! Awards a jednu MTV Video Music Award. Za nahrávku The Resistance získali v roku 2011 cenu Grammy v kategórii Najlepší rockový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #Muse #Cinemax #Live at Rome