Madonna predstavila film a ukázala, čo nosí pod priesvitnými šatami

Popovej speváčke Madonne patril stredajší večer na medzinárodnom filmovom festivale Berlinale. Speváčka, ktorá sa už sama objavila párkrát na striebornom plátne, prišla do Berlína predstaviť svoj režijný debut.

13.02.2008 20:48 , aktualizované: 23:40
Madonna Foto:
Speváčka Madonna predstavila V Berlíne svoj krátky film Filth and Wisdom. Vo svetle bleskov odhalila aj svoju spodnú bielizeň.
debata

Madonnina celovečerná komédia Filth and Wisdom (Špina a múdrosť) bola zaradená do nesúťažnej sekcie Panorama. Na tlačovej konferencii popová kráľovná vyhlásila, že má všeličo spoločné s hlavnými postavami filmu, ktorí spoločne žijú v bytovej komunite v Londýne, hľadajú zmysel života a obživu. „Napriek svojmu materiálnemu úspechu za posledných 25 rokov sa stále cítim ako ľudia v tom filme. Stále sa ešte usilujem o to, aby som našla svoju cestu,“ vysvetlila speváčka, ktorá tento rok oslávi 50. narodeniny.

Napriek veku však stále vyzerá výborne a občas nezabúda ani na svoj provokatívny imidž spred rokov. Hoci do Berlína prišla ako elegantná dáma v čiernom, malú provokáciu si predsa len neodpustila – pred fotografov sa postavila v čiernych šatách z veľmi tenučkej látky. Výsledkom bolo, že pod svetlami reflektorov speváčke presvitala spodná bielizeň. Kráľovná popu teda predviedla čiernu podprsenku aj trenkové nohavičky (veľké foto****).

Madonna má už niekoľko skúseností s filmom ako herečka. Za svoje výkony si však vyslúžila aj Zlaté maliny – cenu pre najhoršiu herečku. Podľa mnohých nepresvedčila príliš ani režijným počinom. Síce nejde o úplný prepadák, keďže sa Madonna obklopila zručnými profesionálmi, ale príbeh komédie je vraj nesúrodý a bez konkrétneho cieľa. Sklamaním je aj výkon Eugena Hutza, ktorý je frontmanom kapely Gogol Bordello. Podľa denníka Frankfurter Allgemeine pôsobí, akoby neuspel v kastingu do filmu Emira Kusturicu.

Speváčka Madonna predstavila V Berlíne svoj...
Speváčka Madonna predstavila V Berlíne svoj...
+12Speváčka Madonna prichádza na tlačovú...
debata chyba