Kidman opäť pritiahla pohľady priesvitnými šatami, ukázala i bruško

Austrálskej herečke Nicole Kidman sa asi zapáčilo pútať pozornosť okolia v zaujímavých modeloch. Po tom, ako pred pár mesiacmi pritiahli na seba všetky pohľady v priesvitných šatách počas udeľovania austrálskych hudobných cien, sa v modeli, ktorý čo-to odhalil, prišla aj do Japonska.

20.02.2008 14:27
Nicole Kidman Foto:
Herečka Nicole Kidman prišla propagovať Zlatý kompas do Japonska.
debata

Plavovlasá herečka, ktorá bola kedysi jednou z mála rusovlások v Hollywoode, pricestovala do Japonska podporiť svoj posledný veľkofilm – príbeh Zlatý kompas. „Vybrala som si ho, pretože je vhodný pre deti a mne sa ten príbeh veľmi páčil,“ vysvetlila na tlačovej konferencii hviezda, ktorá je v piatom mesiaci tehotenstva (veľké foto****).

Okrem transparentných koktejliek, ktoré zaujali objektívy médií teda Nicole predviedla aj rastúce bruško. A aby raz a navždy urobila koniec dohadom o tom, či naozaj je tehotná, položila si ruky tak, aby nik nepochyboval. Rodáčka zo Sydney sa z Japonska presúva späť do Los Angeles, kde sa v nedeľu objaví na červenom koberci pred udeľovaním Oscarov. Sprevádzať by ju mal manžel Keith Urban, s ktorým sa Kidmanová sobášila v roku 2006. 

Herečka Nicole Kidman.
Nicole Kidman
+3Herečka Nicole Kidman prišla propagovať Zlatý...
debata chyba