Belohorcová boduje: Po seriáli si vyskúša aj rolu reportérky

Slovenka Zuzana Belohorcová chytá druhý dych. Kým na Slovensku je posledné profesionálne účinkovanie v šou Big Brother mnohí označovali ako fiasko, v susednom Česku sa rodáčke zo Žiliny darí stále viac. Doteraz tam pracovala ako modelka i moderátorka, v posledných týždňoch jej k toum pribudla aj rola v seriáli a najnovšie dokonca aj práca reportérky.

27.02.2008 16:00
Zuzana Belohorcová Foto:
Zuzana Belohorcová ako modelka v kalendári modelov dizajnéra Josefa Klíra.
debata

Blondínka, ktorú preslávilo účinkovanie v relácii Láskanie a Peříčko, sa objaví v publicistickej relácii TV Prima s názvom Top Star, kde si vyskúša úlohu reportérky. „Bude to pre mňa nová skúsenosť, podobné reportáže som ešte nenakrúcala. Je fajn, že sa opäť dostanem pred kameru a že pri tejto práci spoznám nových ľudí,“ prezradila Belohorcová českému serveru revue.idnes.cz.

Medzi prvými „obeťami“ sexi Slovenky bude herec Martin Dejdar a spevák Jiří Korn. Diváci sa však dočkajú Zuzany aj v hereckej polohe v pripravovanom seriáli Škaredá Betty. V ňom si Belohorcová zahrá postavu, ktorá akoby z oka vypadla jej skutočnému predobrazu – moderátorku, herečku a modelku Zuzanu.

debata chyba