Trapas pred objektívmi v Ríme: Herečke Marise Jare vykukla bradavka

Španielska herečka Marisa Jara je dievča krv a mlieko. Pôvabná brunetka, ktorej priateľom bol v minulosti aj svetoznámy tanečník flamenca Joaquin Cortés, účinkuje v novom filme s názvom Un'estate al mare. Predstavila ho pred pár dňami v Ríme, ale film nebolo jediné, na čo táto slečna upozornila. Pozorne si pozrite obrázok.

02.04.2008 08:22
Marisa Jara Foto:
Španielska herečka Marisa Jara pózuje na premiére filmu Un'estate al mare v Ríme. Zabudli ju upozorniť, že jej trčia obrysy bradaviek.
debata

V úzkych čiernych šatách s bodkami, ktorých vrchný diel tvorí úzky korzet sa totiž dvadsaťosemročnej herečke a modelke zo Sevilly akosi nedokázalo uložiť poprsie.

Výsledkom teda bolo, že kúsky bradaviek vytŕčali priamo zo šiat (veľké foto****). Hoci podobný záber určite poteší nejedno oko fanúšika, paradoxom je, že to Marise nikto nepovedal. Z foto-stretnutia v Ríme totiž pochádzajú desiatky záberov, na ktorých Jara doslova otŕča do objektívu bradavky.

Nuž, možno to bol zámer alebo sa ostatným kolegyniam zdalo, že je to v úplnom poriadku. Pri playmate Victorii Silvstedt by to hádam neprekvapilo. Otázne len je, prečo sexi Španielku neupozornila česká topmodelka Alena Šeredová, ktorá tiež vo filme účinkuje. Žeby kolegiálna rivalita…

debata chyba