Tvár divy a krivky ako od Venuše - Kim Kardashian žiarila v Monaku

Televízne ceny Zlatej nymfy rozdali vo štvrtok večer na 48. ročníku festivalu televíznej tvorby v Monaku. A pôvabnými "nymfami" sa to hemžilo aj pred objektívmi reportérov z celého sveta. Kráľovná večera - s krivkami Venuše to bola jednoznačne Kim Kardashian.

14.06.2008 08:00
Kim Kardashian Foto:
Zvodné ženské krivky a´la Venuša podčiarkla tmavomodrou róbou americká celebrita Kim Kardashian.
debata

Americká celebrita, ktorej pozadie preslávili nadšení bloggeri aj redaktori z amerických magazínov, nezostala svojej povesti nič dlžná a predviedla sa v tmavomodrej róbe, ktorá podčiarkla jej ženské proporcie. Bujné poprsie, pekne tvarované boky a k tomu úprava zovňajška a´la diva zo starého Hollywoodu. Celebritka, na ktorú pred časom médiá vytiahli aj súkromné porno-video, vyzerala naozaj k svetu.

Pár, ktorý je spolu už roky - Reena Hammer a... Foto: SITA
Reena Hammer a Jonathan Rhys-Meyrs Pár, ktorý je spolu už roky - Reena Hammer a Jonathan Rhys-Meyrs.

Podobný kompliment si však zaslúži aj speváčka Melanie Brown, ktorú sprevádzal manžel Stephen Belafonte či herečky Jennifer Gareis a Laura Harring. Medzi ozdoby červeného koberca patrila aj dlhoročná priateľka herca Jonathana-Rhysa Meyrsa – Reena Hammer. Svojho milovaného sprevádzala v smotanovobielych šatách bez ramienok a pôsobila veľmi elegantne. Dvojica sa v závere večera mohla tešiť z Jonathanovho triumfu – porota 48. ročníka festivalu mu udelila cenu za výkon v mini-seriáli Tudorovci.

Na galavečere nechýbal ani knieža Albert s priateľkou Charlene Wittstock. Okrem svojej plavovlasej priateľky z Juhoafrickej republiky sa však nevyhýbal ani spoločnosti seriálových hviezd ako Sofia Milos alebo Lisa Edelstein, s ktorými trávil večer.

Festivalového podujatia sa zúčastnili projekty z 25 krajín sveta.

Knieža Albert a jeho priateľka Charlene...
Herečka Laura Harring.
+13Zvodné ženské krivky a´la Venuša podčiarkla...
debata chyba