Tajná agentka Anne Hathaway zažiarila na premiére

Keď sa vyparádia tajné agentky, tak to stojí za to. Platí to aspoň v prípade herečky Anne Hathaway, ktorá spoločne s kolegami v Los Angeles predstavila novú akčnú komédiu Get smart. Stvárňuje v ňom špiónku tajnej americkej organizácie, ktorej pridelia nešikovného partnera v podaní Steva Carella.

17.06.2008 13:50
Anne Hathaway Foto:
Herečka Anne Hathaway na premiére filmu Get Smart v Los Angeles.
debata

Filmová novinka, ktorú režíroval Peter Segel, je filmovou adaptáciou televízneho seriálu, ktorý sa vysielal v rokoch 1965–69 a okrem dvojice hlavných hrdinov sa v nej objavil napríklad aj herec a zápasník Dwayne „The Rock“ Johnson. „Bol to vynikajúci zážitok, filmovanie som si naozaj užil,“ zhrnul stručne statný Američan.

Okrem Hathaway, ktorá sa na červenom koberci objavila v metalických šatách bez ramienok lemovaných perím, patrila k ozdobám podujatia aj tanečnica Karina Smirnoff. To, že pohyb robí s postavou zázraky, sme sa už presvedčili pri šou Let´s Dance. Tanečná umelkyňa z USA, ktorá účinkovala v podobnej šou vo svojej rodnej krajine, to tiež potvrdzuje. Vo fialových šatách, nedbalo upraveným účesom a prirozdeným sexepílom sa predviedla fotografom aj herečka Carla Gugino.

Herci Anne Hathaway a Steve Carell predstavili...
Hercovi Stevovi Carellovi a jeho kolegyni Jenne...
+7Herečka Anne Hathaway na premiére filmu Get...
debata chyba