Tehotná a stále krásna Houdová ozdobila dekadentný žúr vo Varoch

Hoci sa píše rok 2008, časť osadenstva na loveckom zámočku v Karlových Varoch vyzerala ako vystrihnutá z nejakej historickej snímky. A veruže tak aj bolo. Konal sa tu totiž večierok televíznych štúdií Barrandov a organizároti obsluhujúci personál obliekli do kostýmov zo svojich archívov.

07.07.2008 13:04
Helena Houdová Foto:
Modelka a niekdajšia Miss Helena Houdová na párty v Karlových Varoch vyzerala očarujúco.
debata

Zo skladov slávnych filmových štúdií vytiahli aj krištáľové lustre či nábytok použitý v seriáli Arabela. Program sa odohrával medzi tisíckou antúrií, ľalií, orchideí a ďalších kvetín. Jednou z nich bola podľa väčšiny prítomných pánov aj bývalá Miss ČR a topmodelka Helena Houdová, ktorá čaká bábätko. Jej prvý potomok by mal prísť na svet na prelome augusta a septembra. Helena ho pravdepodobne porodí v rodnom Česku.

Otec dieťaťa, ktorého totožnosť starostlivo tajila, je Američan s ázijskymi predkami. Krásnu plavovlásku sprevádzal aj vo filmovej metropole, no pred fotografmi sa starostlivo ukrýval. Spoločnosť krásnej mamičke, ktorá sa predviedla v pestrofarebných šatách s veľkými kvetmi, robil takmer celý večer producent Janis Sidovský. Ten veľkolepú párty plnú filmových dekorácií aj organizoval.

V Karlových Varoch sa už od piatka schádzajú známe tváre z celého Česka i zahraničia. V piatok na slávnostnom otvorení sa objavil aj herec Robert De Niro s manželkou, ktorý pricestoval do Varov, aby si prevzal Krištáľový glóbus za mimoriadny prínos svetovej kinematografii.

Nemecký herec Armin Mueller-Stahl je členom...
Herec Robert De Niro a jeho manželka Grace...
+14Režisér Juraj Jakubisko si z Karlových Varov...
debata chyba