Ďalší Krotitelia duchov budú strašidelnejší

Americký režisér Paul Feig prezradil, že pripravovaný nový film o Krotiteľoch duchov bude strašidelnejší.

01.01.2015 16:00
Krotitelia duchov Foto:
Noví Krotitelia duchov vraj budú strašidelnejší.
debata

„Chcem, aby náš film bol desivejší ako originál. So scenáristkou Katie Dipold sa na to sústredíme. Nechceme sa mierniť,“ povedal pre filmový magazín Empire 52-ročný rodák z Mount Clemens v Michigane.

Filmár taktiež vysvetlil, prečo novú snímku plánuje nakrútiť ako reboot a nie ako pokračovanie titulov z 80. rokov. „Máme pocit, že vo svete, ktorý spoznal duchov a potom ich videl vo veľkej miere skrotených, sa môžu duchovia stať nudnými,“ povedal Feig. „Je zábava predstaviť duchov svetu, ktorý ich ešte nestretol,“ dodal.

Snímku Krotitelia duchov (1984) nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson. Spomínaný Ramis tento rok vo februári zomrel. V očakávanej snímke stvárnia hlavné postavy ženy, herecké obsadenie však tvorcovia zatiaľ nezverejnili. Známy zatiaľ nie je ani dátum premiéry.

Paul Feig začínal ako herec, neskôr sa začal venovať aj réžii. Nakrútil filmy ako napríklad I Am David (2003), Sám doma: Stratení na letisku (2006), Dámska jazda (2011) či Drsňáčky (2013). Okrem toho sa postaral o réžiu niektorých častí seriálov Freaks and Geeks (1999 – 2000), Arrested Development (2003), The Office (2005 – 2013) alebo Sestrička Jackie (2009).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Krotitelia duchov #Paul Feig #strašidelný film