Najhorším filmom roka sa môže stať Šialené interview aj Sex Tape

Každoročné hlasovanie o víťazoch Golden Raspberry Awards, čiže držiteľoch titulov najhorší film, herec či herečka uplynulého roka, je už opäť v plnom prúde.

06.01.2015 15:30
Sex Tape, komédia Foto:
Najhorším filmom uplynulého roka sa môže stať aj komédia Sex Tape. Rozhodnú o tom už čoskoro hlasujúci v ankete Golden Raspberry Awards.
debata

Najslávnejšie filmové anticeny sa budú opäť rozdávať deň pred slávnostným ceremoniálom odovzdávania Oscarov, rovnako aj oficiálny zoznam nominantov na Maliny organizátori cien vyhlásia deň pred ich proťajškami z Oscarov, čiže 14. januára. Už teraz však na verejnosť prenikol zoznam mien a titulov, o ktorých sa tento rok hlasuje.

S ôsmymi „želiezkami v ohni“ vedie v shortliste nominovaných westernová komédia Setha McFarlana Všetky cesty vedú do hrobu, v ktorej si zahrali aj Charlize Theron, Liam Neeson či Amanda Seyfried. Päťkrát sa v zoznamoch spomína film Sex Tape – Cameron Diaz a Jason Segel v ňom stvárňujú pár, ktorého súkromná sexuálna videonahrávka už nie je až taká súkromná, ako by si želali. Štyri predbežné nominácie sa ušli aj azda vôbec najmedializova­nejšiemu titulu ostatných mesiacov, snímke Šialené interview. Bláznivá komédia s Jamesom Francom a Sethom Rogenom hovorí o dvoch Američanoch, ktorí sa pod zámienkou interview so severokórejským vodcom pokúsia o spáchanie atentátu.

V shortliste „uchádzačov“ o nominácie na Zlaté maliny sa opakovane objavujú aj tituly Expendables 3, Transformers: Zánik, Ninja korytnačky, Transcendencia či Ja, Frankenstein.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlaté maliny #Sex Tape #Šialené interview